Fotbal intern

Gigi Becali a anunţat plecările de la FCSB! Rusescu și-a reziliat contractul! Urmează Stoian și Matei

23.05.2019 | 12:24
Gigi Becali a anunţat plecările de la FCSB! Rusescu și-a reziliat contractul! Urmează Stoian și Matei
Raul Rusescu îi salută pe fanii FCSB-ului după meciul cu CFR Cluj. Atacantul și-a reziliat contractul. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a anunţat ce jucători vor părăsi pe FCSB în această vară.  Patronul FCSB le-a dat o veste proastă suporterilor, explicând că unul din favoriţii lor, Filipe Teixeira, nu va mai continua la formaţia roş-albastră. De asemenea, Becali afirmă că Raul Rusescu, Florentin  Matei şi Adrian Stoian şi-au reziliat sau îşi vor rezilia contractele, mutări anunţate de FANATIK, şi laudă caracterul lui Raul, pentru că a renunţat la banii pe care îi mai avea de încasat pentru următorul an de contract.


UPDATE, 23 mai. FCSB a anunțat pe pagina de Facebook despărțirea de Raul Rusescu. “Mulțumim, Raul Rusescu!
FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raul Rusescu pentru terminarea contractului, odată cu încheierea sezonului 2018 – 2019″, este mesajul roș-albaștrilor.

“Astăzi îmi iau rămas bun de la clubul care mi-a marcat cariera. Din 2011 și până astăzi, am trăit momente incredibil de frumoase, am realizat performanțe inegalabile în următorii ani, din păcate pentru fotbalul românesc, am legat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții. Pe scurt, am reușit să îmi îndeplinesc visul copilăriei. Astăzi, drumurile noastre se despart și probabil nu se vor mai întâlni în anii ce urmează, dar privesc cu mândrie la trecutul meu și aștept cu nerăbdare, cu ambiție, cu pasiune și cu aceeași dorință de reușită viitorul meu fotbalistic. Știu că sezonul recent încheiat nu a fost pe măsura așteptărilor voastre (suflarea roș-albastră) și nici ale mele. Însă, în sezonul ce urmează și nu numai, această echipă are nevoie de voi, nu doar de aceia care au înțeles (FCSB = Steaua București), ci și de voi, ceilalți, care ați ales să stați acasă, în loc să veniți să fiți alături de echipa voastră de suflet! Fotbalul are nevoie de spectatori și de suporteri, nu de telespectatori și telesuporteri!
Cu drag și respect,
Al vostru,
Raul Rusescu”, a spus atacantul.


“Nu-l mai păstrez pe Teixeira. Gata! O să fie altă etapă.  Rusescu e băiat de caracter, mai avea un an de contract, dar a zis că reziliem fără pretenţii. Îi mulţumesc! Pe Stoian o să-l ia ori CFR, ori Craiova. Îl las liber. Florentin Matei, la fel, cred că reziliază, că e băiat tânăr şi nu vrea să se antreneze prin colclauri. A luat destui bani de la noi. 50 de mii la semnătură, 15 mii pe lună…. e destul!“, a afirmat Becali în direct la Pro-X.

Becali a anunţat plecările de la FCSB: Teixeira, Rusescu, Stoian şi Matei. Cine trebuie să joace

Becali a anunţat plecările de la FCSB: Teixeira, Rusescu, Stoian şi Matei, iar apoi a continuat trasând din nou sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul antrenor al echipei. “Trebuie să joace şi Man, şi Vlad, şi Nedelcu, şi Coman, şi Moruţan. Cu Tănase nu-mi fac probleme, e cel mai bun din România. Se luminează jocul. Problema lui e doar că face o atingere în plus. Poate reuşesc să vând un jucător pe bani mulţi în vară, uite, Nedelcu poate pleca pe 5 miloane. O să vedeţi că şi Man poate pleca pe 30 de milioane. Râdeţi voi, dar o să vedeţi”, a mai spus patronul FCSB.

Becali a mai vorbit şi despre motivul pentru care Meme Stoica nu a stat pe bancă la ultimul meci al sezonului, a explicat de ce nu îl va pune pe Şumudică în funcţia de antrenor al echipei . “Meme a fost la dentist, a venit târziu şi a zis că nu mai stă pe bancă. Eu mereu m-am consultat cu Meme, l-am întrebat ce zice de fiecare antrenor, dar eu tot ca mine am făcut. Cu Şumudică, nu mai fac nimic care să mă tulbure. Şi văd că mă înjură suporterii. De ce să mă înjure? Ce, au murit antrenorii?! Stau la rând antrenorii ca să ajungă la FCSB! Mai mult din strănătate sunt. Vreau un antrenor care să mă liniştească, să stau liniştit la meci. Să joace echipa, să paseze, să dea gol…şi mă înclin în faţa lui. Dacă văd că nu merge…mă bag! O să fie greu cu CFR Cluj la anul. Ei au deja echipa formată şi mai aduc jucători”, a încheiat Becali pentru sursa citată mai sus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri