Fotbal intern

Gigi Becali a dat 300.000 de euro pe el, acum a semnat pentru 6.000 de lei pe lună! EXCLUSIV

15.07.2019 | 15:06
Gigi Becali a dat 300.000 de euro pe el, acum a semnat pentru 6.000 de lei pe lună! EXCLUSIV. Rareș Enceanu în tricoul FCSB-ului, în sezonul 2014 - 2015

Rareș Enceanu, fotbalist în care Gigi Becali își punea mari speranțe în urmă cu patru ani și pentru care plătea 300.000 de euro, va ajunge, conform informațiilor FANATIK, în Liga a patra! Enceanu, crescut la Brașov, va semna zilele următoare un contract cu CSA Steaua, valabil pe două sezoane, urmând să aibă un salariu de 6000 de lei lunar în prima stagiune, iar din al doilea an de contract, cu 2000 de lei în plus. Fotbalistul s-a antrenat deja alături de echipa roş-albastră. În ultimul sezon, Rareș Enceanu a evoluat în liga secundă, la FC Argeș, unde a bifat 11 apariții, fără să marcheze sau să paseze decisiv.

Fără șanse la FCSB, vedetă pentru CSA Steaua

Rareș Enceanu a fost văzut drept o mare speranță pentru FCSB în 2015, cand Gigi Becali plătea 300.000 de euro lui FC Brașov pentru serviciile mijlocașului ofensiv. Enceanu nu a primit, însă, prea multe șanse la actuala vicecampioană, bifând doar 15 apariții în tricoul roș-albastru pe durata celor trei ani de contract, perioadă în care a și fost exilat de două ori, mergând sub formă de împrumut la FC Voluntari în 2016, unde a marcat un singur gol în șapte apariții și la FC Brașov anul următor, fără să impresioneze, însă, nici la clubul la care s-a format, punctând de două ori în 11 partide.

Ajuns la 24 de ani, Rareș Enceanu caută să își relanseze cariera în liga a patra, la CSA Steaua București, care forțează pentru al treilea an la rând promovarea în liga a treia, după două stagiuni în care “Militarilor” li s-a blocat accesul la barajul de promovare, în primul sezon fiind învinși de Rapid, iar în stagiunea trecută de Carmen București.

În sezonul ce stă să înceapă, CSA Steaua, care tocmai  a câștigat în instanță palmaresul clubului din perioada 1947 – 2003, atacă promovarea cu un nou staff tehnic, cu Daniel Oprița antrenor principal, fostul atacant fiind ajutat de foștii săi colegi Iulian Miu, Florentin Dumitru și Martin Tudor.