Fotbal intern

Gigi Becali anunță întoarcerea pe Ghencea: „Pentru mine fac noul stadion. Nu vedeți că e în 8 colțuri?”

30.08.2018 | 12:40
Gigi Becali anunta intoarcerea pe Ghencea Pentru mine fac noul stadion Nu vedeti ca e in 8 colturi

Gigi Becali a anunțat că FCSB se va întoarce pe stadionul din Ghencea. Patronul formației roș-albastre a anunțat faptul că proiectul Armatei este în colaps și că în câțiva ani le va pune bețe în roate celor de la CSA.

„Trăim într-o țară în care statul e împotriva poporului. De ce vă duceți la UEFA să mă excludeți pe mine din Europa? FCSB e echipa României, aduce bani, aduce puncte, de ce vreți să o scoateți din Europa? E împotriva poporului. Peste 3-4 ani o să le fac plângere penală și o să întreb de ce n-au scos niciun ban cu sigla. Ei spun că au marca și că marca făcea 3,7 milioane de euro pe an. Înseamnă că au făcut abuz în serviciu. Prin absurd, să zicem că ei câștigă procesul cu mine pentru prejudiciu. Dar nu-l câștigă, n-au cum. O să le fac plângere. O să vezi cum se întâmplă…”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Gigi Becali aduce FCSB înapoi pe Ghencea: „O să avem și numele înapoi”

Patronul FCSB face haz și de noua formă pe care stadionul din Ghencea o va avea și susține că e făcut special pentru formația sa: Nu vedeți că ei au făcut noul stadion după stema mea? L-au făcut o stea în 8 colțuri. Pentru mine l-au făcut! Am mari trăiri când văd stadionul ăla vechi că se dărâmă, mai ales când văd că toți iau acasă iarbă pusă de mine, scaune puse de mine. O să câștigăm noi acum palmaresul și istoria. Noi tot ce am făcut, am făcut cu numele Steaua! O să avem și numele înapoi”, a spus Becali la PRO X.

Miercuri a început demolarea vechiului stadion din Ghencea.  Noul stadion al Stelei va avea o capacitate de 30.500 de locuri, 4 vestiare, muzeu, restaurant şi skybar. Totul va costa peste 300 de milioane de lei.