Fotbal international

Gigi Becali anunţă transferuri importante după eşecul cu Rapid Viena. “O să mai cumpăr 5-6 jucători!”

24.08.2018 | 00:19
Gigi Becali anunta transferuri importante dupa esecul cu Rapid Viena O sa mai cumpar 56 jucatori

Rapid Viena – FCSB s-a terminat cu victoria austriecilor, scor 3-1, în prima manşă a play-off-ului Europa League, iar Gigi Becali a anunţat că este pregătit să facă mai multe mutări pe piaţa transferurilor pentru a întări echipa.

Gigi Becali, patronul formaţiei FCSB, susţine că şi-a schimbat strategia. Astfel, după ce l-a luat pe Hristi Zlatinski, fostul jucător de la CS U Craiova, latifundiarul din Pipera este gata să mai cumpere 5-6 jucători pe care să îi testeze. Dacă aceştia nu vor da randament îi va împrumuta şi va mai cumpăra 5-6 jucători.

Gigi Becali anunţă transferuri importante după eşecul cu Rapid Viena

“L-am luat pe Zlatinski. O să mai cumpăr câte 5-6 jucători să îi testez, apoi îi dau împrumut, cumpăr iar 5-6 şi aşa o să fac o echipă de bărbaţi. O să cumpăr la fotbalişti până când o să fac o echipă de bărbaţi”, a spus Gigi Becali la finalul meciului Rapid Viena – FCSB 3-1.

Patronul FCSB-ului rămâne încrezător

Deşi FCSB a pierdut manşa tur din play-off-ul Europa League cu 3-1, în Austria, Gigi Becali continuă să fie optimist. Patronul vicecampioanei României crede că gruparea pregătită de Nicolae Dică mai are 60% şanse să se califice în play-off-ul Europa League şi a anunţat că va merge în cantonamentul “roş-albaştrilor” de la baza din Berceni pentru a le da încredere înaintea meciului retur. Partida de pe “Arena Naţională” va avea loc joi, 30 august, de la ora 21.30.

Ce transferuri a făcut FCSB

În această vară, FCSB i-a transferat pe Olimpiu Moruţan, Kamer Qaka, Raul Rusescu, Alexandru Stan, Mihai Roman şi Hristo Zlatinski. Pe lista lui Gigi Becali s-au mai aflat jucători precum Billel Omrani, Ante Puljic, Adam Nemec, Dan Nistor şi Latovlevici, dar fotbaliştii nu au ajuns la un acord cu latifundiarul din Pipera.

Înaintea meciului Rapid Viena – FCSB, Gigi Becali a anunţat că o să renunţe la Lucian Filip, fotbalist pe care o să-l lase să plece sub formă de împrumut.