Fotbal intern

Gigi Becali are concurenţă: “Rotaru e deştept şi mă copiază”

11.07.2018 | 12:06
Gigi Becali are concurenta Rotaru e destept si ma copiaza

Gigi Becali are concurenţă în Liga 1! Patronul de la FCSB spune că Mihai Rotaru, de la Universitatea Craiova, îl copiază şi transferă jucătorii pe care el îi doreşte. A dat exemplul lui Adam Nemec, care a fost şi el ofertat de Craiova, după ce Gigi a negociat intens cu el, apoi pe al lui Alexandru Cicâldău.

Patronul vicecampioanei spune că FCSB a oferit mai mulţi bani pentru Nemec decât Craiova, însă prioritatea atacantului a fost să joace afară şi a declinat ambele oferte: “Zice el, dar eu nu cred. Să punem oferta mea şi a lui şi să spuneţi voi care e mai mare. 100 la semnătură şi 25 pe lună. El probabil nu ştie oferta asta, ultima, ci pe prima, care era 50.000 la semnătură şi 15.000 salariu.

Gigi Becali are concurenţă

Nu am să mai divulg ce vreau să fac. Până acum nu aveam niciun concurent, Rotaru are bani, e băiat deştept şi mă copiază. Are ani, poate să mă copeieze, mai mult, este chiar pe urmele mele. L-am vrut eu pe Cicâldău, l-a luat el. L-am vrut pe Nemec, l-a ofertat şi el. Şi Rotariu acum. El chiar poate şi nu mai spun. E băiat deştept, e matematician şi are un plus. Îl respect pentru că la mine viaţa e pe fapte, nu pe vorbe. Nu îl cunosc, dar omul ăsta.. A demonstrat, a luat o echipă din Liga 2 şi a terminat pe locul trei. A vândut Craiova jucători cu 2-3 milioane”, a spus Gigi Becali la PROX.

Gigi Becali are concurenţă! Patronul FCSB salută fanii
Gigi Becali are concurenţă în fotbalul românesc

Citeşte şi:

  • Craiova transferă de la FCSB. Ce jucător vrea Rotaru de la Gigi Becali!
  • Dorin Rotariu, dorit de Craiova! Becali: “Dacă-l vrea Rotaru, să-l ia”
  • FCSB negociază cu Dorin Rotariu: “Cică nu îl vrea antrenorul lui Bruges”
Tags: