Fotbal intern

“Mi s-a propus să cumpăr Dinamo şi CFR! Au fost la mine la Palat”

Dezvaluirea incredibilă a lui Gigi Becali: i s-a propus să cumpere pe Dinamo şi pe CFR Cluj în ultimele luni! Toate detaliile
06.02.2018 | 22:25
Mi sa propus sa cumpar Dinamo si CFR Au fost la mine la Palat

Gigi Becali a făcut o dezvăluire şoc la o televiziune de sport. A anunţat că în urmă cu şase luni i s-a propus de către Arpad Paszkany să cumpere CFR Cluj. Iar în urmă cu două luni, a fost invitat la negocieri ca să cumpere nici mai mult nici mai puţin decât marea rivală Dinamo! 

Gigi Becali despre…

…candidatura lui Lupescu la FRF: “Am făcut un anunţ public că îl susţin pe Lupescu şi că aş propune un salariu exact atât cât are la UEFA pentru ca să-l convingem să vină la Federaţie. Eu vreau să mă întâlnesc cu el. Iordănescu mi-a zis că pe cine susţin eu, ălă câştigă alegerile. Mi-a spus că mă iubeşte lumea în ţară şi că şefii de AJF-uri sunt influenţaţi de cum gândesc eu”

…sistemul cu play-off: “Eu chiar dacă o să fiu pe primul loc nu o să critic sistemul. Pentru că dacă nu e sistemul ăsta vor scădea banii din drepturile de televizare. Trebuie să facem pe plac şi televiziunilor. Şi mi se pare şi mai spectaculos cu play-off. Dacă nu s-ar înjumătăţi punctele play-off-ul ar fi degeaba. Uite, acum, ar fi doar CFR şi Steaua să se bată la titlu”

…meciul cu CFR: Noi am câştigat meciul de la Mediaş cu doar trei jucători: Budescu, Pintilii şi Teixeira. Şi portarul. Restul de şapte…nimic! Dacă jucăm aşa ne dă CFR trei-patru! Am câştigat doar printr-un mare noroc. Am văzut că au motivat că au luat meciul mai uşor, că după atâtea zile de cantonament…Eu o să mă duc să vorbesc cu ei înainte de meciul cu CFR. Nu mai am încredere nici la meciul cu Lazio. Am momente când vreau să mă las de fotbal când se întâmplă asta” 

…jucătorii care l-au nemulţumit: “Nedelcule, dacă dau 2 milioane pe tine şi ai 20 de ani, aleargă, bă, băiatule! Uită-te la Pintilii ce face! Cum să fii mijlocaş central şi să nu faci un pressing în terenul advers. Cum e posibil? Larie…cum să ai 1,90 şi ceva şi să nu dai cu capul în minge cum trebuie? Dai pasă la adversar? Şi pe urmă se fereşte de minge. L-a făcut afiş un copil de 18 ani, Olaru!”

….ce bani vrea să scoată din fotbal: “Eu nu mai investesc de la mine din buzunar. Mai am un an de investit din ce am câştigat până acum. Eu nu vreau să câştig 3,5,7 milioane. Eu ori câştig suta de milioane, ori la revedere!”

...Arlauskis s-a autopropus la FCSB! “Pe mine, dacă nu mă sună jucătorul sau impresarul sau tatăl, nu fac nicio chestie de genul ăsta, să vorbesc sau să-i sun. Şi vă mai spun ceva: mie nu mi-a trecut prin cap nimic de Arlauskis! Nu ştiam că poate fi luat Arlauskis, de unde să ştiu aşa ceva? Atât vă spun, înţelegeţi ce vreţi. Toţi vor la Steaua dar, când e ceva, nu mai recunoaşte nimeni”

…transferul lui Băluţă: Cu Băluţă mi-a zis şi mie cineva că vor să-i mărească clauza. Treaba lor. Am văzut că băiatul a zis tot de 3 milioane. Poate vrea, că vă daţi seama că e mult mai bine la FCSB. Chiar dublu mai bine, aşa să ştiţi!”

…cumpărarea CFR-ului şi a lui Dinamo: “Eu nu cred că îl pune Borcea pe Piţurcă la Dinamo. L-am mai întrebat eu şi mi-a zis: “Păi ce fac eu naşule, îmi iau stăpân?”. Să vă mai spun ceva: A fost Paszkany la mine la Palat şi mi-a propus să fiu patron la CFR. Acum vreo şase luni. Şi i-am zis că nu am de gând să fac aşa ceva. Mi s-a propus şi Dinamo şi am zis că e la limita penalului, nu se poate aşa ceva. Acum vreo două luni mi s-a propus Dinamo. Dacă nu au oamenii bani, ce să facă?  Dar nu vreau. Am mai fost eu patron la Buzău şi aţi văzut ce a ieşit”