Fotbal intern

Gigi Becali confirmă FANATIK! A negociat aducerea lui Aissa Laidouni! Câţi bani dă pentru un nou transfer

13.06.2019 | 08:32
Gigi Becali confirma FANATIK A negociat aducerea lui Aissa Laidouni Cati bani da pentru un nou transfer

Gigi Becali confirmă FANATIK, care a anunţat în exclusivitate interesul FCSB pentru Aissa Laidouni. Patronul vicecampioanei României a fost prezent miercuri la primul antrenament al verii al echipei antrenate de Bogdan Andone şi a anunţat că a negociat cu FC Voluntari pentru transferul mijlocaşului central de 22 de ani.

Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali ca să-l aducă pe Aissa Laidouni

Gigi Becali a fost încântat de Aissa Laidouni, unul dintre cei mai buni jucători de la FC Voluntari în sezonul recent încheiat. Patronul FCSB a susţinut că a oferit 300.000 de euro pentru transferul mijlocaşului de 22 de ani, însă conducătorii clubului ilfovean vor o sumă mai mare.

“L-am vrut pe Laidouni, am dat 300.000 de euro. Eu nu dau mai mult de 300.000 de euro, ei au cerut 700.000”, a declarat Gigi Becali. În sezonul trecut, Aissa Laidouni a marcat şase goluri în 32 de meciuri jucate în tricoul lui FC Voluntari.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Aissa Laidouni de la FC Voluntari (sursă foto: sportpictures.eu)
Gigi Becali vrea să-l transfere pe Aissa Laidouni de la FC Voluntari (sursă foto: sportpictures.eu)

Ce a spus Aissa Laidouni când a fost întrebat de un posibil transfer la FCSB

După ultimul meci al sezonului, Dinamo – FC Voluntari 0-0, Aissa Laidouni a fost întrebat dacă îşi doreşte să ajungă la FCSB. Francezul a susţinut că este deschis propunerilor şi că se simte bine în România, fiind încântat de faptul că a ajutat formaţia ilfoveană să se salveze de la retrogradare.

“Pentru moment este finalul sezonului, trebuie să ne bucurăm pentru salvarea de la retrogradare. Aştept propuneri, plec în vacanţă, apoi vom vedea. Sigur, FCSB este un club foarte bun, un club mare din România, toată lumea ştie asta. Nu pot să zic nimic altceva acum. Nu dau importanţă sumelor de transfer. Sunt lucruri extrasportive, eu vreau să rămân concentrat pe progresul meu, pe fotbalul meu. Apoi, ce ţine de bani, de transfer, nu pot să vorbesc eu despre asta. Eu vreau să vorbesc despre fotbal. Dacă va trebui să rămân în România, va fi o mare plăcere”, a spus Aissa Laidouni.

Tags: