Fotbal intern

Gigi Becali, declarație sinceră despre viitorul ginere! Ce i-a cerut logodnicului Teodorei. “Asta m-a bucurat și mai tare!”

27.04.2019 | 15:00
Gigi Becali declaratie sincera despre viitorul ginere Ce ia cerut logodnicului Teodorei Asta ma bucurat si mai tare

Teodora Becali se pregătește să se mărite cu Mihai Theodor Mincu, supranumit “Prințișorul Dobroieștiului”, iar Gigi Becali a avut un moment de sinceritate când a fost întrebat despre viitorul său ginere. Patronul FCSB-ului susține că logodnicul Teodorei este pe placul lui și a explicat de ce. Mai mult, latifundiarul a rămas plăcut impresionat de Mihai Theodor Mincu pentru că a ales să meargă alături de fiica sa să se spovedească.

Gigi Becali, declarație sinceră despre viitorul ginere

Dintotdeauna am vrut să am gineri frumoşi, ca să facă nepoţi frumoşi. Şi Teodora s-a măritat cu un băiat frumos şi înalt. I-am cunoscut familia, pentru că am vrut să văd din ce familie e. Şi tare m-am bucurat că e de familie foarte bună.

S-a dus şi s-a spovedit cu Teodora la acelaşi duhovnic şi asta m-a bucurat şi mai tare. Acum, dacă el o să fie om curat, drept şi în adevăr, o să fie ca şi băiatul meu. Dacă nu, îmi fac datoria de socru, dau fetelor ce trebuie şi îmi văd de viaţa mea“, a spus Gigi Becali, pentru Antena Stars.

Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui GigI Becali

Ginerele lui Gigi Becali nu are noroc la bani

Teodora Becali și Mihai Theodor Mincu, fostul iubit al Danielei Crudu, își vor uni destinele în toamnă. iar aceasta o să fie nunta anului 2019. Tânărul nu este străin de lumea mondenă și a fost supranuit “crai de Dobroiești”. În urmă cu câteva luni Gigi Becali a vorbit despre viitorul său ginere și a dezvăluit că  îl place deoarece este înalt și frumos.

Deși Gigi Becali a făcut sute de milioane de euro din afaceri, Mihai Theodor Mincu nu are noroc la bani. Acesta a debutat cu o afacere, în 2017, care are ca activitate vânzarea de haine, comerț cu ceai și cafea, dar și cu fructe de mare, dar această firmă are pierderi de 2.400 de lei.