News

Gigi Becali, dezvăluire ULUITOARE despre Mihai Neşu: “Este un alt om!”

Chiar dacă este botezat şi crescut într-o altă religie, alta decât cea ortodoxă, fostul jucător de fotbal Mihăiţă Neşu a ascultat de fostul său patron, Gigi Becali, şi a apelat la ultima...
15.12.2015 | 19:44

Chiar dacă este botezat şi crescut într-o altă religie, alta decât cea ortodoxă, fostul jucător de fotbal Mihăiţă Neşu a ascultat de fostul său patron, Gigi Becali, şi a apelat la ultima soluţie pentru a mai spera la vindecarea pe care o tot aşteaptă, de atâţia ani în care îşi duce viaţa dintr-un scaun cu rotile, paralizat din cauza unei accidentări stupide din timpul unui antrenament.

An de an, Gigi Becali, patronul Stelei, obişnuieşte să meargă pe Muntele Athos, unde se roagă şi doneză o mulţime de bani pentru călugării români care slujesc acolo. Gigi a fost cel care l-a îndemnat pe Mihăiţă Neşu, fostul fotbalist, paralizat ca urmare a unei accidentări suferite la un antrenament al echipei sale de club din Olanda să meargă acolo pentru a se ruga la Dumnezeu şi la Maica Domnului, patroana spirituală a Sfântului Munte să se facă bine.

Mihai Nesu

Mihăiţă Neşu i-a îndemnat pe toţi apropiaţii săi să se îndrepte spre credinţă

La revenirea în ţară a lui Neşu i-a îndemnat pe toţi oamenii să se îndrepte către pocăinţă. Gigi Becali a comentat pentru Spynews.ro acest gest al lui Neşu de a merge pe Athos. „Ştiţi că eu nu mai vreau să apar în presă. Dar vă răspund, pentru că e vorba despre Neşu şi despre plecarea lui pe Muntele Athos. Eu sunt convins că el s-a întors un alt om. Iar dacă spuneţi că a scris acel îndemn spre pocăinţă şi credinţă adresat tuturor, înseamnă foarte mult. Eu cred că în timp, se vor găsi soluţii medicale pentru ca acest băiat să-şi revină. Voi fi tot timpul alături de el, dar el trebuie să aibă credinţă”, a explicat latifundiarul.

Sursă: www.spynews.ro

Tags: