Fotbal intern

Ce spune Gigi Becali după ce FANATIK a scris despre transferul lui Florentin Matei la Dinamo. „Îl pot lua gratis!”

19.04.2019 | 12:46
Ce spune Gigi Becali dupa ce FANATIK a scris despre transferul lui Florentin Matei la Dinamo Il pot lua gratis
Gigi Becali a anuțat că vrea să scape de Florentin Matei

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre posibilitatea ca Florentin Matei să ajungă să joace la Dinamo, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Becali crede că această mutare nu s-ar putea realiza, din cauza faptului că Matei este stelist, dar se arată dispus să îl cedeze gratis pe fotbalistul pe care l-a adus în această iarnă. El a explicat și de ce este dispus să renunțe la talentatul mijlocaș.

Florentin Matei nu mai este dorit de Gigi Becali la FCSB

Patronul FCSB a vorbit de posibilitatea ca Florentin Matei să ajungă la „câini”: „Din punctul meu de vedere Florentin Matei este liber pentru mine. Nu cred că pleacă la Dinamo, fiindcă el e stelist înfocat. Craiova și CFR să se lupte pe el, că de la mine îl ia gratis”, a spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a explicat de ce nu îl place pe Florentin Matei. Gigi Becali a vorbit despre atitudinea pe care o are fostul jucător al Astrei în momentul în care intră pe teren: „La Steaua joci din bărbăție. Matei e mare talent, dar dacă e fricos nu poate juca… Cum intră pe talent, e degeaba.”

Florentin Matei, persona non grata pentru Gigi Becali
Florentin Matei, persona non grata pentru Gigi Becali

Cât câștigă Florentin Matei la FCSB

Pentru a-și asigura serviciile lui Florentin Matei, cluburile care îl doresc pe jucătorul de 26 de ani trebuie să se ridice și la pretențiile sale financiare. Matei ia 15.000 de euro pe lună la FCSB, iar din informațiile FANATIK, cei de la Dinamo ar fi dispuși să îi ofere 10.000 de euro pe lună, plus bonusuri. Florentin Matei a fost pus pe liber de către Gigi Becali, care l-a anunțat pe Mihai Teja că nu mai vrea să îl vadă în echipă. El a jucat în numai 6 partide în acest sezon, fără să aibă vreo realizare importantă.