Fotbal intern

Gigi Becali forțează transferul lui Nemec la FCSB! Ofertă nouă! Ce spune impresarul

24.06.2018 | 14:24
Gigi Becali forteaza transferul lui Nemec la FCSB Oferta noua Ce spune impresarul

Fostul patron caută să rezolve aducerea atacantului slovac în aceste zile. Gigi Becali forțează transferul lui Nemec la FCSB, astfel că i-a făcut o nouă ofertă acestuia.

Agentul jucătorului reacționează și vorbește despre șansele ca mutarea să se perfecteze.

Clauza și soția îl țineau departe de România

Adam Nemec a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Dinamo de la sosirea sa în România. Gigi Becali îl dorește la FCSB de mai multă vreme, iar în această vară lucrurile păreau că se vor finaliza cu trecerea vârfului la clubul roș-albastru. Cu toate acestea, Nemec, care s-a căsătorit sâmbătă cu frumoasa Zuzana Kollarova, a refuzat cel puțin trei variante de contracte propuse de Becali.

Ultima dată, atacantul a respins propunerea pentru că ea conținea o clauză legată de prelungirea pe încă un an a înțelegerii, dar numai dacă FCSB prindea grupele europene în sezonul 2019-2020. Pe lângă această clauză, nici partenera de viață a fotbalistului nu este prea încântată de ideea ca acesta să rămână în România. Ea consideră că Bucureștiul este un oraș plin de tentații feminine și l-ar vrea pe Nemec în Slovacia, la Zilina, mai ales că își dorește și un copil de la internaționalul slovac în perioada următoare.

Gigi Becali forțează transferul lui Nemec la FCSB! A trimis o nouă super-ofertă și a scos clauza!

Gigi Becali este însă cel mai ambițios investitor din Liga 1. Cum Alibec nu mai intră în vederile lui Dică, Becali caută neapărat să aducă la echipă cel puțin un atacant. Omrani de la CFR și Abang de la Astra sunt două ținte care s-au îndepărtat, astfel că Becali forțează transferul lui Nemec la FCSB!

Fostul patron al roș-albaștrilor a trimis o nouă propunere pentru slovac: ‘’I-am făcut o ofertă foarte bună, pe doi ani. Am scos clauza aia. El probabil că acum nu are ceva concret și e posibil să vină. Eu îl aștept. Sunt șanse să îl luăm’’, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.RO. Așa cum v-am anunțat, Nemec ar urma să primească 20.000 de euro salariu lunar, un bonus de instalare de 100.000 de euro, iar impresarul său un comision de 50.000 de euro.

Dacă Becali este încrezător în șansele realizării acestei mutări, impresarul lui Nemec era, acum câteva zile, într-o stare de incertitudine: ‘’Adam nu a semnat cu nici o altă echipă, nu am găsit încă acea ofertă pe care ne-o dorim. De la Steaua ultima propunere am primit-o acum ceva timp și avea acea clauză de doi ani. Încă nu a ajuns la noi oferta despre care a vorbit domnul Gigi Becali, noi așteptăm și o vom analiza. Vom da un răspuns curând, așa cum am făcut de fiecare dată’’, a declarat reprezentantul jucătorului pentru FANATIK.RO.