Sport

GIGI BECALI. Distrus de GER: “Mi-au DEGERAT degetele!”

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera a beneficiat de 15 zile de concediu din partea conducerii Academiei lui Gică Hagi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar de pe 5 ianuarie s-a întors la lucru....
10.01.2015 | 00:00
GIGI BECALI Distrus de GER Miau DEGERAT degetele

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera a beneficiat de 15 zile de concediu din partea conducerii Academiei lui Gică Hagi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar de pe 5 ianuarie s-a întors la lucru. A tremurat îngrozitor din cauza gerului din ultimele zile din Dobrogea, aşa că a dat ordin urgent să i se aducă de urgenţă mai multe cojoace ca să nu mai îndure frigul şi vîntul, mult mai intense în Dobrogea. Mai mult, conştient de patimile colegilor de muncă, latifundiarul a cumpărat 20 de geci şi 20 de pulovere pentru lotul de deţinuţi.

VESTE SOC, ASEARĂ TÎRZIU!!! UN CONDAMNAT DIN DOSARUL TRANSFERULUI, ELIBERAT CONDITIONAT!!! VEZI ANUNTUL!!! 

GIGI BECALI.  După ce a sărbătorit trecerea dintre ani în spatele gratiilor, finanţatorul Stelei a trebuit să înceapă, pe 5 ianuarie, activitatea la Academia lui Gică Hagi, alături de alţi 20 de deţinuţi. Iar prima zi a fost catastrofală pentru latifundiarul din Pipera, apropiaţii lui Becali dezvăluind că acesta a suportat cu greu gerul! “A spus că vîntul puternic care bate în zonă accentuează frigul! Ne-a spus la telefon că nu putem să ne imaginăm ce frig e! <Dacă vă spun că -5 grade se multiplică de trei ori, nu mă credeţi! E inuman de frig! Mi-au degerat degetele, îmi intră frigu-n oase, aduceţi-mi urgent haine groase>”, au precizat sursele FANATIK.RO.

becali_GERRR

GIGI BECALI, GEST FĂRĂ PRECEDENT PENTRU TOTI ROMANII!!! NIMENI NU A MAI FACUT ASTA!!! SALVEAZA MII DE VIETI!!! DEZVALUIRE INCREDIBILA!!!

Şi-a ajutat colegii!

GIGI BECALI. Suprins de vremea rea, Becali s-a repliat şi a luat măsurile necesare. După ce a primit acceptul conducerii penitenciarului, a dat ordin să-i fie aduse, de un apropiat al familiei sale, 20 de geci şi 20 de pulovere, toate destinate colegilor care îl însoţesc la muncă. Nu e prima dată cînd Gigi Becali face astfel de gesturi faţă de colegii de suferinţă. Era normal să le comande acestor oameni haine groase de iarnă, mai ales că mulţi dintre ei nu au şansa să beneficieze de pachete din partea familiilor”, a dezvăluit un apropiat al familiei lui Gigi Becali, pentru FANATIK.RO.

ŞOC! Gică Popescu ia o decizie DURĂ din AREST! Îşi pune toată ŢARA în cap! E FĂRĂ PRECEDENT!!

626471-615058-becali

A mai comandat alte 100 de pulovere

GIGI BECALI. Ulterior, după ce a sesizat că gerul se înteţeşte extrem de alarmant, iar ultimele zile i-au confirmat temerile, Gigi Becali a mai comandat încă 100 de pulovere. Acestea vor fi înmînate în cel mai scurt timp şi unora dintre deţinuţii care sînt încarceraţi la Poarta Albă şi apropiaţi de patronul Stelei. Este bine că Gigi Becali face aceste lucruri. Dînsul este printre puţinii sau chiar singurul om care în ultimul timp, deşi arestat, face pe banii săi tot felul de gesturi caritabile. Personal nu am mai auzit de astfel de oameni care, îngropaţi în probleme, să facă din puşcărie astfel de acte”, a fost mesajul unui apropiat din anturajul lui Gigi.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Decizie ŞOC a instanţei LA ÎNCEPUT DE AN! UN NOU GREU DIN FOTBAL poate fi ARESTAT!

gigi-becali

Contract pentru 20 de pîini pe zi timp de un an!

GIGI BECALI. Înainte de Crăciun, Becali a  fost marcat de drama unei familii din Piteşti şi a decis să o ajute. Impresionat de problema celor 13 copii ai unui tată de 50 de ani, latifundiarul din Pipera a decis să îl pună pe unul dintre apropiaţii săi facă un contract cu o fabrică de pîine, în urma căruia membrilor familiei respective le vor fi trimise 20 de pîini pe zi, timp de un an. Latifundiarul din Pipera a rămas mişcat şi de drama unei fetiţe de 5 ani, după ce părinţii acesteia au fost decăzuţi din drepturi, şi a decis să o ajute, alocînd o sumă de bani importantă pentru îndrumarea copilului.

GIGI BECALI. Anunţ BOMBĂ al DNA: Un nou dosar penal. Avocaţii, IMPLICAŢI în MITUIREA unui judecător!

Temperaturi pînă la -15 grade!

GIGI BECALI. Patronul Stelei a avut motive întemeiate să ceară haine colduroase, de acasă atît, pentru el cît şi entru colegii săi. În ultimele zile, în Valul lui Traian, unde se află închisoarea Poarta Albă, temperaturile au coborît pînă la o minimă de -15 grade, însă frigul este accentuat foarte mult de vîntul care bate cu putere. “Domnul Becali are pachetul limitat la numărul de kilograme, însă de această dată a fost un caz special pe care conducătorii de la penitenciar l-au înţeles. Afară au, nopţi la rînd, temperaturi cu mult sub -o grade şi au ajuns chiar la -15”, au dezvăluit surse din anturajul patronului stelist.