Fotbal intern

Gigi Becali, spovedănie față de Gică Hagi: „Mai iartă-mă o dată”

07.03.2019 | 12:54
Gigi Becali spovedanie fata de Gica Hagi Mai iartama o data

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre relația lui cu Gică Hagi, înainte de startul play-off-ului Ligii 1 Betano. Becali susține că a făcut pace cu patronul și antrenorul celor de la Viitorul, după conflictul care a avut loc în trecut între cei doi. Cu toate acestea, Becali neagă orice înțelegere pe care ar putea să o aibă cu nașul său și a povestit ce i-a spus acestuia când au vorbit ultima oară la telefon.

Gigi Becali, despre relația cu Gică Hagi

Gigi Becali a negat faptul că ar putea să aibă vreo înțelegere cu Hagi: „Am văzut acum că se spune că Gigi Becali se dă pe lângă Hagi. Nici departe de mine gândul acesta. Nici nu pot și nici nu vreau. Eu vreau dreptate și vreau să câștige cine merită!”

În schimb, patronul FCSB nu neagă că a stat de vorbă cu Hagi, căruia i-a cerut să îl ierte pentru faptul că a mers la TAS, după titlul câștigat de Viitorul în 2017: „L-am sunat, i-am dat un mesaj, acum o săptămână. Și am vorbit cu el și i-am spus: ”Niciodată în viața mea nu mă mai cert cu tine. Mai iartă-mă o dată pentru ce am făcut la TAS și facem cum vrei tu iar eu cu tine nu mă voi mai certa niciodată în viața mea, să faci ce vrei”

Patronul FCSB, despre relația cu Dumnezeu

Gigi Becali a vorbit la Pro X și despre credința pe care o are în Dumnezeu. Patronul FCSB a mers într-atât de departe încât să spună că schimbările făcute de formația sa sunt dictate din Ceruri, nu de către el și a explicat de ce el este singurul vinovat când echipa sa pierde: „Eu când pierd, știți ce spun? Eu spun că nu are nicio vină Dică, nu are nicio vină Meme, nu are nicio vină Teja! Pentru păcatele mele! O să vedeți! Când jucăm acum cu Viitorul, Dumnezeu o să știe dacă eu merg pe drumul lui. Și el dinainte îmi dă bătaia!”

FCSB va debuta cu Viitorul Constanța în prima etapă din playoff-ul Ligii 1 Betano. Partida dintre echipa patronată de Gigi Becali și elevii lui Gică Hagi va avea loc luni, 11 martie, de la ora 20:30, pe Arena Națională din București.