Fotbal intern

Gigi Becali i-a făcut praf pe Man şi pe Moruţan: “Nu am văzut spiritul de război, nu sunt mulţumit”

08.04.2019 | 23:33
Gigi Becali ia facut praf pe Man si pe Morutan Nu am vazut spiritul de razboi nu sunt multumit

Gigi Becali i-a făcut praf pe Dennis Man şi pe Olimpiu Moruţan la finalul meciului FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe 2-0. Patronul vicecampioanei României i-a criticat pe cei doi jucători şi a fost nemulţumit de felul în care a arătat echipa în prima repriză.

Gigi Becali i-a făcut praf pe Man şi pe Moruţan. Ce l-a nemulţumit

După FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-0, Gigi Becali a susţinut că Olimpiu Moruţan va fi un jucător important pentru echipă abia în sezonul viitor. Despre Dennis Man, patronul echipei antrenate de Mihai Teja a spus că nu are voie să joace relaxat.

“Am jucat numai noi. Totuşi, parcă nu am văzut un spirit de război, că nu se mai permit greşeli. De exemplu, Man nu mi-a plăcut deloc. Jucătorii mari, dacă vrei să iei zeci de milioane pe ei, nu ai voie să joci un meci mai relaxat. A doua repriză a fost bună pentru că am marcat. A intrat Coman şi am marcat, a câştigat Coman singur jocul. Nu am văzut spiritul de război, nu sunt mulţumit. Noi nu stăm după Moruţan, noi avem de câştigat campionatul. La anul stăm după el. Intră acolo, greşeşte, nu greşeşte, nicio problemă. Acum avem de câştigat un campionat. Nu mai este timp de promovat jucători. Nu e problema noastră la ora asta Moruţan, că îl afectează, nu îl afectează. Pentru noi, problema acum este câştigarea campionatului. Că îl afectează, e problema lui.  Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deştept. Înţelege că era în plus pe teren, pierdea toate mingile. Nu poţi să câştigi campionatul cu copii”, a declarat Gigi Becali.