Fotbal intern

Gigi Becali i-a fixat preţul lui Dennis Man pentru Anderlecht

02.08.2018 | 10:39
Gigi Becali ia fixat pretul lui Dennis Man pentru Anderlecht

Gigi Becali i-a fixat preţul lui Dennis Man pentru Anderlecht, echipă care l-a urmărit pe mijlocaşul vicecampioanei la derby-ul cu FC Dinamo Bucureşti. Oficialii clubului s-au interesat cât cere patronul de la FCSB pentru Man, scrie presa din Belgia.

Conform presei belgiene, cei de la Anderlecht au dat înapoi atunci când au aflat cât vrea Gigi Becali pentru Dennis Man: “Anderlecht s-a interesat de posibilitatea de a-l lua pe Dennis Man, însă clubul a făcut un pas în spate după ce a aflat preţul dorit: 25 de milioane de euro”, notează hln.be.

Gigi Becali i-a fixat preţul lui Dennis Man

Antrenorul lui Dennis Man spune că mijlocaşul său ar face faţă la fosta campioană a Belgiei, la care au mai jucat românii Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu: “Pot să spun doar că Dennis Man a avut un an foarte bun, evoluţii bune. Nu cred că se aşteptă lumea la o aşa evoluţie a lui, pentru că înainte cu an jucase puţin sau chiar deloc la prima echipă, în campionat. E un jucător care poate să crească mult, şi dacă ar ajunge la Anderlecht ar putea să facă faţă acolo”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa preliminară partidei cu Rudar Velenje din această seară.

CITEŞTE ŞI:

Raul Rusescu, ofertă de ultimă oră. Cine îi poate bloca transferul la FCSB

Gigi Becali a reluat negocierile cu Cristian Lopez! Ce salariu îi oferă

CSA Steaua va juca în Liga 4! FRF a respins cererea

Gigi Becali i-a fixat preţul lui Dennis Man. Şi Rednic îl recomandă pe Dennis Man la Anderlecht şi îl sfătuieşte pe jucătorul de la FCSB să accepte oferta clubului: “În momentul de faţă, e cel mai talentat produs pe care noi îl avem. Orice jucător ar trebui să vrea la Anderlecht. La ce condiţii sunt acolo, ar trebui să plătească el să ajungă la Bruxelles”, a spus Mircea Rednic, care a vorbit şi despre foştii jucători români ai belgienilor: “S-a luat campionatul cu ei, au fost de bază; să nu-mi spui tu mie că a venit antrenor nou şi ei au uitat să joace. Ei nu au mai fost susţinuţi deloc, iar pentru mine asta e cel mai ruşions. Exact ca la CFR, când dai un antrenor afară după trei meciuri”, a încheiat Mircea Rednic.

Şi Man vrea afară, dar nu acum

Unul dintre cei mai buni jucători ai momentului de la FCSB a vorbit despre plecarea sa de la vicecampioană şi are de gând să se transfere la un club mare din Europa, însă asta după ce îşi va îndeplini cel mai important obiectiv al său: “Cea mai mare dorinţă a mea este să plec de la Steaua şi să ajung într-un campionat puternic. Dar până atunci vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici şi să demonstrez că sunt un jucător valoros. Sper să câştig titlul cu Steaua pentru că ar însemna un lucru foarte mare pentru mine. Îmi doresc astaa din momentul în care am semnat cu Steaua”, a spus Man.

Gigi Becali i-a fixat preţul lui Dennis Man pentru Anderlecht. Dennis Man la pământ în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti
Gigi Becali i-a fixat preţul lui Dennis Man pentru Anderlecht. Dennis Man la pământ în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti

Când au aflat cât vrea Gigi Becali pentru Dennis Man, cei de la Anderlecht şi-au luat gândul de la jucătorul în vârstă de 19 ani, cotat de Transfermarkt la 2.200.000 de euro.

CITEŞTE ŞI:

Noul stadion “Steaua”, probleme de spațiu! Nu se construiește pe locul arenei vechi

Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme: “Puteam să-l iau, e jucător de naţională”

Gigi Becali se bagă peste Dică şi la tactică! Cine trebuie să bată loviturile libere