Fotbal intern

Gigi Becali, sfaturi pentru Gică Hagi: „Trebuie gestionat foarte inteligent geniul lui Ianis”. La ce echipă îl vede

Gigi Becali sfaturi pentru Gica Hagi Trebuie gestionat foarte inteligent geniul lui Ianis La ce echipa il vede

Gigi Becali l-a lăudat încă o dată pe căpitanul Viitorului, Ianis Hagi. Cu toate acestea patronul FCSB a explicat de ce crede că fiul „Regelui” ar trebui să rămână în Liga 1 Betano și să nu meargă la Sevilla, ultima dintre echipele care s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului român.

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi

Patronul FCSB a discutat despre ofertele pe care le-a primit Ianis Hagi din străinătate și a explicat de ce crede că decarul Viitorului ar trebui să mai rămână în România și să refuze ofertele pe care le-a primit, inclusiv cea de la Sevilla: „Peste 2 ani poate juca la orice echipă din lume, da eu cred, nu dau sfaturi, dar eu cred că trebuie foarte inteligent gestionat Ianis la ora asta”.

„De ce? A început să se vadă geniul și dacă la momentul ăsta nu îi fructifică bine geniul, să aștepte ceva mai bun decât Sevilla, eu așa cred. Că e posibil ca la Sevilla să nu poată și e mai bine să mai stea un an și să se ducă la una mai mare. Eu spun fără să se supere Gică că îi dau eu sfaturi ce să facă el cu băiatul lui”, a comentat patronul FCSB, pentru Pro X.

Transferul lui Ianis Hagi, comentat de Gigi Becali

Ianis Hagi, oferte importante din străinătate

Căpitanul lui Viitorul a fost curtat în iarnă de formația iberică, cea care a oferit 3 milioane de euro pentru serviciile tânărului fotbalist. Cu toate acestea, Gică Hagi nu a vrut să audă de acești bani și i-a refuzat pe cei de la Sevilla.

FANATIK a scris că ultima ofertă venită pe adresa Viitorului pentru Ianis Hagi vine de pe pista Standard Liege. Belgienii, care în vară  se vor despărți de Răzvan Marin, transferat de Ajax Amsterdam, au oferit pentru Ianis 3,5 milioane de euro și un 20% dintr-un potențial viitor transfer. De altfel, scouterii lui Standard l-au urmărit pe decar la partida CFR Cluj – Viitorul.

Tags: