Fotbal intern

Gigi Becali îl ironizează pe Raul Rusescu. “O dădeam şi eu pe aia!”

17.12.2018 | 08:07
Gigi Becali il ironizeaza pe Raul Rusescu O dadeam si eu pe aia

Gigi Becali nu a fost încântat de evoluţia lui Raul Rusescu din meciul jucat de FCSB pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 3-1, în etapa a 20-a din Liga 1 Betano, deşi atacantul care a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică în vară a înscris ultimul gol al “roş-albaştrilor” şi a ajuns la 3 reuşite din actualul sezon competiţional.

Raul Rusescu a fost introdus de Nicolae Dică pe teren în minutul 66, în locul lui Harlem Gnohere, iar atacantul în vârstă de 30 de ani şi-a trecut numele pe tabela de marcaj în minutul 86, cu un lob superb, dar Gigi Becali nu a fost impresionat şi l-a luat peste picior pe internaţionalul român cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro.

Cum îl ironizează Gigi Becali pe Raul Rusescu după golul atacantului în meciul cu Botoşani

“A fost golul lui Moruţan, cum ar veni. Eeee, o dădeam şi eu pe aia. Nu, păi a avut timp mult. Şi eu dădeam”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru Digi Sport TV.

Bucuria lui Raul Rusescu după golul înscris în meciul Botoşani – FCSB, scor 1-3

Nu este prima dată când Gigi Becali îl taxează pe Raul Rusescu. Patronul FCSB-ului a anunţat de mai multe ori că cel mai probabil se va despărţi de atacantul în vârstă de 30 de ani în iarnă deşi acesta mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2021. “Sunt dezamăgit de Rauş Rusescu. Ce să mai…? Parcă a uitat fotbalul. Să vedem dacă renunţăm la el. Avem contract. Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm. L-am luat să ne ajute, dar dacă el le pierde pe toate, nu câştigă un duel, ce să facem. Cu siguranţă o să luăm un atacant. Nu e caviar, e icre de ştiucă. Nu ne ajută”, spunea Gigi Becali la finalul lunii noiembrie.

Raul Rusescu, propus în Turcia

FANATIK.RO a anunţat pe 9 decembrie că Raul Rusescu nu duce lipsă de oferte. Impresarul jucătorului de la FCSB l-a propus la mai multe echipe din Turcia, iar printre acestea se numără Giresunspor, echipă din Liga a 2-a din Turcia. Oficialii din eşalonul secund vor oferi un răspuns concret în următoarea perioadă.