Fotbal intern

Talpan exultă! Ce a decis Tribunalul în dosarul “Marca Steaua”!

Gigi Becali, patronul FCSB, a cerut în instanţă anularea mărcii "Steaua" deţinute de Ministerul Apărării. Tribunalul Bucureşti a respins cererea latifundiarului din Pipera, demers început în...
25.10.2017 | 00:07
Talpan exulta Ce a decis Tribunalul in dosarul Marca Steaua
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB, a cerut în instanţă anularea mărcii “Steaua” deţinute de Ministerul Apărării. Tribunalul Bucureşti a respins cererea latifundiarului din Pipera, demers început în luna aprilie de finanţatorul vicecampioanei României. 

În urmă cu o săptămână, Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Gigi Becali de anulare a mărcii “Steaua”. Latifundiarul din Pipera se baza pe faptul că CSA renunţase la secţia de fotbal timp de 15 ani. Astfel, actuala echipă antrenată de Ion Ion nu avea dreptul de a folosi numele “Steaua” şi de a avea secţie de fotbal. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Ce declara Gigi Becali când a depus cererea

Gigi Becali ceruse anularea mărcii în luna aprilie în speranţa că va bloca demersul Armatei de a înfiinţa o echipă de fotbal. Între timp, CSA Steaua a luat fiinţă şi joacă în Liga 4, unde este neînvinsă după nouă etape disputate din actualul sezon.  Respinge exceptia necompetentei materiale a Tribunalului Bucuresti. Respinge exceptia inadmisibilitatii actiunii. Admite exceptia lipsei de interes si respinge actiunea ca fiind lipsita de interes. Admite sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei privind constitutionalitateaart. 3 alin 1, lit. c, art. 3 alin. 1 lit d, art. 45 alin 1, lit a şi art. 46 alin 1 lit a, din Legea nr. 84/1998. Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti. Pronuntata in sedinta publica azi, 17.1.02017″, este soluţia Tribunalului Bucureşti.

Am cerut anularea tuturor mărcilor pe clasa 41. Cei de la Armată au externalizat fotbalul, l-au dat la Asociaţie şi acum e la mine, ca succesor. Deci nu au făcut fotbal 15 ani. Nici nu au dreptul să facă fotbal, conform legii sportului, care nu permite să faci fotbal profesionist. Dacă n-a făcut, nici nu poate face. A căzut din drepturi”, declara Gigi Becali în aprilie, la PRO X.

ADVERTISEMENT