Fotbal international

Gigi Becali, optimist după Rapid Viena – FCSB 3-1. “Mai avem 60% şanse! Îi batem la Bucureşti!”

24.08.2018 | 00:06
Gigi Becali optimist dupa Rapid Viena  FCSB 31 Mai avem 60 sanse Ii batem la Bucuresti

Gigi Becali e încrezător după Rapid Viena – FCSB 3-1, în play-off-ul Europa League. După ce i-a desfiinţat pe Olimpiu Moruţan, Florinel Coman, Dennis Man şi Ovidiu Popescu, latifundiarul din Pipera susţine că “roş-albaştrii” mai au 60% şanse să se califice în grupele EL.

Patronul vicecampioanei României este optimist şi crede că FCSB o să înscrie patru goluri în manşa retur de pe “Arena Naţională” şi a transmis că o să meargă la baza sportivă a vicecampioanei României din Berceni pentru a vorbi cu jucătorii lui Nicolae Dică.

Gigi Becali, încrezător după Rapid Viena – FCSB 3-1

“Mai avem 60% şanse la calificare. Asta e o echipă care nu poate să ne scoată. E prea slabă pentru noi. O să jucăm la Bucureşti. O să găsim o formulă de echipă şi o să marcăm goluri. O să vină şi Tănase. Ăştia nu ne pot bate niciodată. Acum ştiu despre ce e vorba. O să vedeţi ce o să se întâmple. Ştim deja cine trebuie să joace şi cine nu. Vor fi schimbări în echipă. Trebuie să vorbesc cu Dică să facă ceva. Nu se poate. Nu sunt supărat pe Dică. E o echipă prea slabă pentru noi. Cum să ne dea 3? Jucaţi fotbal pentru că este o echipă prea slabă. Ei trebuie să aibă bărbăţie. O să merg ca să vorbesc eu ei. Mie îmi pare rău că l-am criticat pe Tănase. El îi înşira pe adversari dacă era astăzi. Ştiţi care e treaba? Nici Tănase nu e super. El nu are putere cu jucători ca ăia de la Hajudk, dar pe ăştia îi înşiră pe teren. Asta e o echipă pe care noi o batem la Bucureşti şi o să ne calificăm. O să le dăm patru goluri. Jucătorii trebuie să ştie că nu au o echipă foarte mare în faţa lor şi am să le spun eu asta”, a spus Gigi Becali la finalul meciului Rapid Viena – FCSB, scor 3-1.