Sport

GIGI BECALI. Intră rapid în COMISIE! “Va fi ELIBERAT!”

GIGI BECALI. Planurile făcute în pragul anului 2015 vin şi cu primele demersuri din partea patronului Stelei, dar şi cu un anunţ important pentru simpatizanţii şi fanii campioanei Steaua....
18.01.2015 | 00:13
GIGI BECALI Intra rapid in COMISIE Va fi ELIBERAT

GIGI BECALI. Planurile făcute în pragul anului 2015 vin şi cu primele demersuri din partea patronului Stelei, dar şi cu un anunţ important pentru simpatizanţii şi fanii campioanei Steaua. “Şi-a anunţat apropiaţii că sînt şanse foarte mari ca de Paşti să fie acasă, să fie  eliberat condiţionat. Vorbele sale sînt bazate pe calcule precise şi conform legilor în vigoare din România”, au precizat sursele autorizate din anturajul patronului stelist. FANATIK.RO face public planul latifundiarului din Pipera care are şanse mari să îl readucă în centrul atenţie pe cel mai mediatizat personaj al fotbalului românesc din ultimele decenii.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Becali a ajuns la Strasbourg!

GIGI BECALI. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă şi Gigi Becali par să fi ajuns la un numitor comun, ultimele ieşiri ale patronului stelist fiind făcute conform cerinţelor şefului de la închisoare, cînd finanţatorul Stelei a evitat camerele video şi aparatele foto. Conform surselor FANATIK.RO, conduita lui Gigi în spatele gratiilor din ultimele luni, la care se adaugă zilele muncite şi cărţile scrise, îl fac pe acesta pasibil de eliberarea condiţionată. “Dacă nu vor exista impedimente din partea oamenilor legii, de Paşti sînt acasă! Sărbătorile mi le voi face alături de mama, nevastă şi fetele mele”, a fost anunţul făcut de Becali către apropiaţi.

Citeşte şi: STEAUA. Tănase s-a revoltat. “Mai ai răbdare cîteva zile” 

becali_08020700

 

Citeşte şi: Generaţia de aur, ŞOCATĂ: ”Era epileptic, făcea spume!” 

Intră în comisia pentru eliberare!

GIGI BECALI. Sursele autorizate din anturajul omului de afaceri au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Becali a făcut primele demersuri pentru ca eliberarea să prindă contur înainte de Sărbătorile Pascale, care vor avea loc la începutul lui aprilie! Concret, latifundiarul din Pipera şi-a delegat avocaţii să facă dosarul cu care să se prezinte în faţa Comisiei pentru eliberare condiţionată la sfîrşitul lunii februarie! “Paşii sînt următorii: Becali va termina a doua carte şi, după ce se va confirma autenticitatea ei, patronul Stelei o să depună dosarul. Pînă în aprilie, pe 12, cînd este Învierea Domnului, Becali trebuie să fie liber conform regulamentului”, au precizat reprezentanţii lui Gigi Becali. Astfel, dacă dacă dosarul lui Gigi va fi considerat a fi în regulă de către Comisie, acesta va primi avizul de eliberare condiţionată, însă acest lucru va avea loc doar dacă şi judecătorii vor fi de acord cu această decizie, chiar şi în eventualitatea unui recurs trimis la Tribunal.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Bodyguarzii i-au luat 500.000 euro!!!

Îndeplineşte factorii pentru eliberare

GIGI BECALI. Informaţiile obţinute de FANATIK.RO prin vocea apropiaţilor lui Becali au acoperire şi din partea Noului Cod Penal. Conform legii în vigoare, un deţinut poate fi eliberat dacă îndeplineşte nişte condiţii foarte importante. Executarea a două treimi din pedeapsă, prezenţa obligatorie în închisoare sub regim deschis sau semideschis, instanţa are convingerea că persoana inculpată se poate reintegra în societate, sînt cele mai importante aspecte pe care Codul Penal i le oferă lui Gigi Becali şi pe care acesta la îndeplineşte. Mai mult, în calculul fracţiunilor de pedeapsă se ţine seama de partea care poate fi considerată, prin lege, ca executată pe baza muncii prestate.

Citeşte şi: SIMONA HALEP. PREMII ISTORICE la Australian Open!

3 ani şi şase luni de închisoare a primit Becali după condamnarea în dosarele Valiza si a schimbului de terenuri cu MApN