Fotbal intern

Gigi Becali își face vilă lângă academia lui Gică Hagi! Va sta vară de vară cu ochii pe “perlele” Viitorului

18.04.2019 | 15:31
Gigi Becali isi face vila langa academia lui Gica Hagi Va sta vara de vara cu ochii pe perlele Viitorului
Gigi Becali și Gică Hagi la palat. Patronul FCSB-ului își face vilă lângă academia Regelui

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, are o avere estimată la peste 500 de milioane de euro, iar acesta a hotărât să își faci o vilă cu piscină lângă academia lui Gică Hagi, anunță publicația constănțeană Republica. După ce a plătit 10 milioane de euro pe palatul de lângă Piața Victoriei, Gigi Becali e hotărât să investească o sumă frumoasă într-o vilă la Constanța.

Gigi Becali își face vilă lângă academia lui Gică Hagi

Gigi Becali și soția lui, Luminiță, au obținut pe 15 aprilie autorizația de construire în vaederea ridicării unei locuințe individuale parter +1 etaj, piscină exterioară, împrejmuire. Autorizația primită de la Primăria Constanța are o valabilitate un an de zile, iar investiția se va face în Parcela 157/13, zona Palazul Mare, o localitate componentă a municipiului Constanța, pe malul lacului Siutghiol.

Astfel, după ce o să fie gata vila cu piscină de la Constanța, latifundiarul din Pipera va putea să meargă pe jos la antrenamentele Viitorului și să îi urmească pe eleviii lui Gică Hagi vară de vară. Gigi Becali a luat această decizie pentru a avea o casă de vacanță la mare doar pentru familia sa. Acesta nu o să fie singurul imobil deținut de patronul FCSB-ului pe malul Mării Negre. Latifundiarul din Pipera a cumpărat și trei apartamente  de lux la Mamaia, chiar în complexul Caelia care aparție unui apropiat al FCSB-ului, Viorel Păunescu.

Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat

Gigi Becali a vrut să cumpere și hotelul Rex

Mai mult, în luna august a anului 2018 a apărut informația că Gigi Becali a negociat cu Carmen Palade, fostă Adamescu, pentru a cumpăra hotelul Rex din Mamaia. Suma în jurul căreia s-au învârtit negocierile este sub cele 10 milioane de euro plătite de Adamescu în 2006, când a cumpărat hotelul Rex de la Viorel Păunescu.

Capital a publicat Top 300 și s-a aflat câți bani a avut Gigi Becali în conturi la finalul anului 2018. Cu toate că latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele de caritate pe care le-a făcut pe parcursul anilor, averea acestuia nu a scăzut. Patronul FCSB-ului are în conturi puțin peste 500 de milioane de euro, iar afacerile sale sunt profitabile în continuare.

Tags: