Fotbal intern

Becali a dezvăluit cum l-a umilit pe Golofca. “Râdeau toţi de el!”

În urmă cu mai bine de o lună Cătălin Golofca a fost aspru criticat de Gigi Becali, cel care susţinea că mijlocaşul transferat de la FC Botoşani nu va mai juca pentru FCSB, deşi a plătit...
12.10.2017 | 11:25
Becali a dezvaluit cum la umilit pe Golofca Radeau toti de el

În urmă cu mai bine de o lună Cătălin Golofca a fost aspru criticat de Gigi Becali, cel care susţinea că mijlocaşul transferat de la FC Botoşani nu va mai juca pentru FCSB, deşi a plătit 400.000 de euro pentru 40% din jucătorul în vârstă de 27 de ani. Patronul FCSB-ului a făcut mai multe declaraţii despre Cătălin Golofca şi a dezvăluit cum l-a umilit în faţa echipei.

Gigi Becali susţine că Golofca a avut o escapadă chiar înaintea meciului cu Sporting Lisabona din playoff-ul Champions League. Mai mult, latifundiarul din Pipera a anunţat că va merge în cantonamentul FCSB-ului pentru a-l servi cu vin pe mijlocaşul de bandă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cătălin Golofca, luat peste picior de Gigi Becali. “Îi duc pahar de cristal ca să bem vin împreună!”

“Golofca mai are încă o şansă. Eu mai cred în el. E un jucător valoros, bun şi poate face faţă. El a luat-o razna când a ajuns la Bucureşti! Am mers la echipă şi i-am dat să guste un vin pentru că el e degustătorul echipei. L-am luat la mişto şi râdea toată echipa de el. Mi-a zis că nu mai face, iar după m-a sunat Meme să-mi spună că a mai fost în club. L-a atenţionat Mihai, i-a spus că nu merge la Steaua aşa, iar înaintea meciului cu Sporting el a fost la club până la 3 dimineaţa. Am primit un filmuleţ de la cineva şi era Golofca cu băutură, gagici, nenorociri.

Nu eu l-am executat, ci Dică. El se simţea vinovat pentru că eu nu l-am vrut pe Golofca. Puteam să-l iau liber de contract acum 2 ani şi acum a venit Dică să îmi zică să-l iau. Acum se simţea vinovat.  Eu am greşit că m-am luat după el şi Meme. De acum încolo nu mă mai iau după nimeni în viaţa mea. Un nebun care vine la Bucureşti şi în loc să joace fotbal vrea curvie şi cluburi. Eu i-am zis prima oară şi nu a înţeles. Apoi şi-a pus o filmare de pe o terasă cu apă plată…gen să-mi arate mie. A avut 3 avertismente. El are ceva la cap. Eu fac mişto de el în faţa echipei. I-am zis: ‘Domnule Golofca vreţi să gustaţi acest vin?” L-am servit eu, râdeau ăia de nu mai puteau. El bea băutură tare. Pentru el nu a contat că l-am luat la mişto, nu a înţeles nimic. L-am certat la televizor, faţă în faţă, iar acum să vedem dacă înţelege ceva, dacă-l mobilizez.

În fiecare seară, înainte de meci, mă duc să beau câte un pahar de vin cu el. În seara asta mă duc în cantonament să-l servers pe Golofca. O să iau un pahar de cristal pentru el. Fac filmare şi pun pe Instagram”, a spus Gigi Becali pentru Pro-X.

Gigi Becali îi laudă pe Nedelcu şi Man

De partea cealaltă, Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă a adresa lui Dragoş Nedelcu şi Dennis Man, despre care susţine că au o viaţă extrasportivă bine pusă la punct şi că vor ajunge fotbalişti mari. “Pe Nedelcu nu îl interesează nimic, el e ca un înger. El ştie doar de antrenament şi casă…e ca un ceas. Şi Dennis Man e la fel. Ăştia vor ajunge fotbalişti mari”, a spus Gigi pentru sursa citată.

650.000 de euro este cota lui Golofca, conform transfermarkt.com