Gigi Becali, laude pentru Coman și Vintilă. Patronul FCSB a anunțat că transferă un atacant și un fundaș central. “Gnohere face mofturi și iar se îngrașă!”

Iuliana Spirache    Ionut Neamţu   
în FCSB
27/10/2019, 11:38
Gigi Becali, laude pentru Coman și Vintilă. Patronul FCSB a anunțat că transferă un atacant și un fundaș central. “Gnohere face mofturi și iar se îngrașă!”
Gigi Becali la o conferință de presă. Latifundiarul din Pipera, laude la adresa lui Coman și Vintilă. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, jucătorul cu cel mai mare indice InStat de la meciul Hermannstadt – FCSB 0-4, dar nu l-a uitat nici pe Bogdan Argeș Vintilă. Latifundiarul din Pipera a anunțat că ar putea să-l vândă pe atacantul vicecampioanei cu 100.000.000 de euro. De partea cealaltă, afaceristul a dezvăluit că vrea să transfere un fundaș central și un atacant și a explicat de ce. Acestuia îi este frică că Harlem Gnohere se va îngrășa din nou în pauza competițională din iarnă și va face mofturi dacă nu va avea concurență.

Gigi Becali, laude pentru Coman și critici la adresa lui Gnohere. “Iar se îngrasă la iarnă!”

…despre Florinel Coman: ”Are 21 de ani. Dacă el joacă așa și la echipa națională și câștigăm campionatul, și mai joacă și în Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane. Atât iau pe el. Poate, 70 chiar. O să-l vedem la 25 de ani. Eu dacă pot să-l țin, îmi va fi greu, dar dacă pot, peste doi ani o să cer 60-70 de milioane de euro pe el. Poate chiar 100! Toată lumea a zis că Becali vorbește prostii, dar o să vedeți. Pe Coman eu pot să-l țin, pentru că i-am dat 250.000 de euro în sensul ăsta. Adică în plus, cum ar veni, că spuneau unii, ’domnule, îi scade din salariu!’. Nu, el avea 10.000 de euro, i-am dat 15.000 de euro, dar îi scad acum numai 5.000 de euro din salariu. I-am dat împrumut 250.000 de euro, dar îi scad din salariu, pentru că trebuie să dea banii înapoi. Cum să-i dai altfel? Ar fi fost evaziune fiscală. În plus, nu i-am dat eu banii, i-a dat FCSB, societatea. Nu poți să faci așa ceva cu banii societății”a spus Becali la Look Sport.

…despre Harlem Gnohere: “Acum este sub greutatea maximă. Avea șase kilograme în plus, acum e sub, cu un kilogram. Și-a dat seama că poate să mai prindă un contract la FCSB, să mai joace 3 ani, sau undeva un transfer, să mai fac și eu câteva sute de mii de euro. Are al patrulea copil acum. Atunci și-a pus ambiție și a slăbit. Ne mai trebuie un atacant și un fundaș central, poate. În iarnă, un atacant mi-ar conveni, pentru că și Gnohere, dacă nu are concurență, face mofturi și iar se îngrașă la iarnă.”

Bogdan Argeș Vintilă l-a impresionat. “Asta îmi doream!”

…despre Bogdan Argeș Vintilă: Asta îmi doream: să fie 2,3 la 0 la pauză, meciuri câștigate fără emoții, asta trebuie să facem! Ce a fost la început, a fost ceva controlat. Ne-am asumat să jucăm cu copiii, a fost ceva asumat. Și plus de asta aveam și jucători accidentați. Plus de asta, unii cântau prohodul și ziceau că o să vedem derby Steaua – Dinamo în play-out. Băteau câmpii. Asta e mâna antrenorului, dar el are norocul să aibă toată echipa validă acum.  Bine, mai are nevoie de Man, mai are nevoie și de Nedelcu… Dar e clar că este valoare lui, adică se vede mâna lui Vintilă. E un om de calitate, un om cu caracter frumos”.

Închide ×