Fotbal intern

Gigi Becali n-a glumit! Italienii, anunț despre transferul lui George Pușcaș la FCSB. “A contactat clubul Palermo!”

02.06.2019 | 13:57
Gigi Becali na glumit Italienii anunt despre transferul lui George Puscas la FCSB A contactat clubul Palermo

Gigi Becali a dezvăluit că și-ar dori să îl transfere pe George Pușcaș, iar jurnalistul italian Christian Prava a anunțat că patronul FCSB-ului a luat deja legătura cu oficialii lui Palermo pentru a discuta în legătură cu posibilitatea ca atacantul român care va juca la EURO 2019 să ajungă la vicecampioana României.

Italienii, anunț despre transferul lui George Pușcaș la FCSB

Latifundiarul din Pipera anunța în urmă cu câteva zile că a dorit să plătească și 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe George Pușcaș și că interesul său pentru internaționalul român este de mai mult timp. Patronul FCSB-ului a mai făcut un pas și a luat legătura cu italienii de la Palermo, echipă care joacă în Serie B.

“Steaua București a contactat clubul Palermo în vederea transferului lui George Pușcaș”, anunță, în exclusivitate, jurnalistul Christian Prava, cel care în iarnă a dezvăluit și că Adrian Stoian va ajunge la vicecampioana României.

Anunțul apărut în presa din Italia

George Pușcaș merge la EURO 2019 cu România U21

George Pușcaș a ajuns la Palermo în august 2018 și mai are contract cu echipa din Serie B până în iunie 2022. Atacantul cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro face parte din lotul pe care Mirel Rădoi îl va avea la dispoziție la Campionatul European U21 din Italia și San Marino care începe pe 16 iunie și se termină pe 30. George Pușcaș face parte și din lotul antrenat de Cosmin Contra pentru meciurile României din Novergia și Malta.

George Pușcaș a început fotbalul la Liberty Oradea, iar Inter l-a cumpărat în 2014 cu 600.000 de euro, după ce atacantul a stat un sezon sub formă de împrumut la echipa U19. A făcut pasul spre formația din Serie A în ianuarie 2015, iar apoi a fost împrumutat la Bari, Benevento și Novara. US Palermo l-a cumpărat în august 2018 cu 3.300.000 de euro.