Fotbal intern

Gigi Becali n-are milă de Alexandru Stan și anunță plecarea fundașului. “M-am încurcat cu el, asta e!”

10.10.2019 | 10:51
Gigi Becali nare mila de Alexandru Stan si anunta plecarea fundasului Mam incurcat cu el asta e
ADVERTISEMENT

Alexandru Stan are zilele numărate la FCSB, iar Gigi Becali n-are milă de fundașul în vârstă de 30 de ani cumpărat de latifundiarul din Pipera de la Astra Giurgiu. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că nu se vor face experimente la formația roș-albastră și că nu mai ține jucători care nu dau randament.

Gigi Becali n-are milă de Alexandru Stan și anunță plecarea fundașului

La Steaua se fac experimentele, vii, rămâi sau nu rămâi, nu va mai fi cum a fost de exemplu cu Stan. Vine Stan şi stă vreo trei ani la Steaua, că el nu joacă decât un singur meci şi stă la Steaua. Nu e vorba de bani.

ADVERTISEMENT

E vorba că ţii echipă încurcată, antrenorul cu 30 şi ceva de jucători la antrenamente. Dacă făceam aşa cu Stan, uite, pe un an şi după aia pe încă doi, la revedere, era plecat şi nu aveam treabă acum. M-am încurcat cu Stan, asta e”a spus Gigi Becali la Pro X.

Alexandru Stan la plecarea în cantonamentul din Spania. Sursă foto: sportpictures.eu
Alexandru Stan la plecarea în cantonamentul din Spania. Sursă foto: sportpictures.eu

Alexandru Stan, un singur meci în sezonul 2019 – 2020

Cota lui Alexandru Stan a scăzut de când a ajuns la FCSB. Fundașul era cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro în momentul în care Gigi Becli l-a cumpărat de la Astra Giurgiu, iar acum valorează doar 450.000 de euro. În sezonul 2019 – 2020 a jucat un singur meci, în Europa League, cu Alashkert, în turul 2 preliminar, atunci când vicecampioana României a fost învinsă de gruparea din Armenia.

ADVERTISEMENT

Alexandru Stan a ajuns la FCSB în august 2018 și mai are contract cu vicecampioana României până în vara anului 2021. Pentru formația roș-albastră a jucat în 14 meciuri și a dat o pasă decisivă. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, ACS Berceni și Astra Giurgiu. Alexandru Stan are și un titlu în Casa Pariurilor Liga 1, cu echipa deținută de Ioan Niculae, în sezonul 2015 – 2016.