Fotbal intern

GIGI BECALI. Ordin venit din puşcărie: “Găseşte-ţi o nevastă!”

GIGI BECALI. Patronul Stelei este un familist convins şi, pînă să intre la închisoare, nu exista duminică în care să nu calce pragul bisericii din Pipera. Latinfundiarului nu i-au plăcut...
02.02.2015 | 00:06
GIGI BECALI Ordin venit din puscarie Gasesteti o nevasta

GIGI BECALI. Patronul Stelei este un familist convins şi, pînă să intre la închisoare, nu exista duminică în care să nu calce pragul bisericii din Pipera. Latinfundiarului nu i-au plăcut niciodată bărbaţii care schimbă femeile ca pe şosete, iar fotbaliştii din Ghencea au fost nevoiţi, în repetate rînduri, să asculte sfaturile părinteşti ale patronului. Aflat la Poarta Albă unde execută o sentinţă de trei ani şi jumătate, Gigi a decis să se implice în viaţa personală a Lucian, nepotul său preferat.

Băgat în “şedinţă” de Gigi Becali

GIGI BECALI. Chiar dacă se află încarcerat, patronul Stelei este la curent cu tot ce apare în mass-media, iar faptul că Lucian a devenit un obişnuit al publicaţiilor de tip tabloid l-a mîhnit profund pe latinfundiar. Care a decis să ia atitudine şi să poarte o discuţie cu cărţile pe faţă cu nepotul său. “Lucian, ce fel de viaţă duci tu? Te afişezi în public cu femei diferite, nu ai şi tu o relaţie serioasă, cum ar fi normal. Pînă ies din puşcărie, vreau să-ţi găseşti o fată frumoasă cu care să te însori! Nu mai merge aşa! Ai 35 de ani, e cazul să te aşezi la casa ta, să faci un băiat, să ne ducă numele mai departe. Ai copilărit destul!”, i-a transmis Gigi lui Lucian, conform surselor FANATIK.RO.

B2

Fotografiile cu Simona Traşcă i-au pus capac

GIGI BECALI. De altfel, Gigi insistă pe lîngă Lucian să-şi găsească jumătatea de mai multe luni. Latinfundiarul a luat, însă, foc cînd l-a văzut pe nepotul său preferat în mai multe fotografii cu Simona Traşcă, supranumită şi “Pamela de România”. A realizat pe loc că este cazul să se implice şi exact asta a făcut. Lucian l-a ascultat cu atenţie pe unchiul său, iar la final i-a promis că, în cel mai scurt timp, îşi va găsi sufletul pereche. Deoarece nu are nici un băiat, Gigi şi l-a apropiat foarte mult pe Lucian, fiul uneia dintre surorile sale, decedată în urmă cu peste zece ani. “E ca şi băiatul meu, e ca şi înfiat. Deja sînt proprietăţi de-ale mele trecute pe numele lui. O să moştenească din averea mea parte egală cu fetele”, a spunea Gigi Becali în urmă cu cinci ani.

simona-trasca

Relaţii cu fotomodele şi vedete de televiziune

GIGI BECALI. Lucian şi-a făcut, de-a lungul timpului, un nume de “Don Juan”. Nepotul preferat al patronului Stelei a fost cuplat cu mai multe vedete autohtone, cu unele şi-a recunoscut relaţia, însă cu multe dintre ele a declarat că nu a depăşit pragul de prietenie. Printre cele care au fost cuplate cu Lucian se numără Diana Munteanu, Cristina Roventa, Agnes Matoko, Roxana Vancea, Andreea Bododel, Raluca Dumitru, Andreea Mantea şi multe altele.

49 de milioane de euro este averea lui Gigi Becali conform revistelor de specialitate