Nedelcu, scos din echipă pentru meciul cu CFR! Ordinul lui Becali

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
08/02/2018, 18:45
Nedelcu, scos din echipă pentru meciul cu CFR! Ordinul lui Becali

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu CFR Cluj şi despre cum va arăta echipa. Patronul de la FCSB spune că a vorbit cu Nicolae Dică şi i-a transmis că, în afară de Pintilii, la mijloc trebuie să aleagă dintre Popescu şi Filip. Becali vrea să-l pedepsească pe Nedelcu după evoluţia slabă de la meciul cu Gaz Metan. 

“Am văzut, CFR n-a stat în ghete decât o repriză. O să vadă el cât de uşor e meciul cu FCSB. Logic ar trebui să batem. Dar nu dacă jucăm cum am jucat la Mediaş. Man a avut o mică problemă, să vedem ce se întâmplă. Tănase o să fie atacant. Fundaşii se ştiu, intră Planic. Mijlocaşii…a rămas ca Dică să aleagă. Pintilii e punct fix. Eu am zis să aleagă între Popescu şi Filip. O să vedem ce alege Dică. N-a făcut încă echipa. Nedelcu e jucător valoros, dar mai trebuie încă…nu mi-a plăcut de el!”, a spus Becali la o televiziune de sport. 

“Gigi Becali: Dinamo nu intră în play-off!”

Becali afirmă că va sacrifica meciul cu Dinamo pentru o victorie cu Lazio în şaisprezecimile Europa League. Cele două partide se joacă la trei zile distanţă, aşa că e foarte posibil ca FCSB să intre cu echipa a doua în partida cu roş-albii din Liga 1 Betano. 

“Dinamo, şi dacă ne bate pe noi, nu intră în play-off. Voi credeţi că Dinamo bate la Chiajna? Dacă nu se înjumătăţeau punctele, mă interesa victoria cu Dinamo. Dar, aşa, mă interesează mult mai mult meciul cu Lazio. E vorba şi de bani, 1,5 milioane, poate chiar 2, din încasări şi din ce dă UEFA”, a declarat Becali. 

 

 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.