Fotbal intern

Nedelcu, scos din echipă pentru meciul cu CFR! Ordinul lui Becali

Dragoş Nedelcu nu va juca în FCSB - CFR la ordinul lui Gigi Becali. Nicolae Dică, forţat să joace cu alt mijlocaş
08.02.2018 | 18:45
Nedelcu scos din echipa pentru meciul cu CFR Ordinul lui Becali

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu CFR Cluj şi despre cum va arăta echipa. Patronul de la FCSB spune că a vorbit cu Nicolae Dică şi i-a transmis că, în afară de Pintilii, la mijloc trebuie să aleagă dintre Popescu şi Filip. Becali vrea să-l pedepsească pe Nedelcu după evoluţia slabă de la meciul cu Gaz Metan. 

“Am văzut, CFR n-a stat în ghete decât o repriză. O să vadă el cât de uşor e meciul cu FCSB. Logic ar trebui să batem. Dar nu dacă jucăm cum am jucat la Mediaş. Man a avut o mică problemă, să vedem ce se întâmplă. Tănase o să fie atacant. Fundaşii se ştiu, intră Planic. Mijlocaşii…a rămas ca Dică să aleagă. Pintilii e punct fix. Eu am zis să aleagă între Popescu şi Filip. O să vedem ce alege Dică. N-a făcut încă echipa. Nedelcu e jucător valoros, dar mai trebuie încă…nu mi-a plăcut de el!”, a spus Becali la o televiziune de sport. 

“Gigi Becali: Dinamo nu intră în play-off!”

Becali afirmă că va sacrifica meciul cu Dinamo pentru o victorie cu Lazio în şaisprezecimile Europa League. Cele două partide se joacă la trei zile distanţă, aşa că e foarte posibil ca FCSB să intre cu echipa a doua în partida cu roş-albii din Liga 1 Betano. 

“Dinamo, şi dacă ne bate pe noi, nu intră în play-off. Voi credeţi că Dinamo bate la Chiajna? Dacă nu se înjumătăţeau punctele, mă interesa victoria cu Dinamo. Dar, aşa, mă interesează mult mai mult meciul cu Lazio. E vorba şi de bani, 1,5 milioane, poate chiar 2, din încasări şi din ce dă UEFA”, a declarat Becali.