Fotbal intern

GIGI BECALI. Pasaje din cartea patronului Stelei! Ce i-a spus Olăroiu cînd l-a luat pe Rădoi la arabi

GIGI BECALI. Patronul grupării din Ghencea a terminat a doua carte de cînd se află închis la Poarta Albă. Intitulat “Becali şi Steaua”, volumul cuprinde multe poveşti interesante, dar şi...
24.12.2014 | 10:43
GIGI BECALI Pasaje din cartea patronului Stelei Ce ia spus Olaroiu cind la luat pe Radoi la arabi
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Patronul grupării din Ghencea a terminat a doua carte de cînd se află închis la Poarta Albă. Intitulat “Becali şi Steaua”, volumul cuprinde multe poveşti interesante, dar şi haioase, de cînd Gigi Becali este patron al roş-albaştrilor.

Cum a trăit verdictul UEFA în “Cazul Valiza”

GIGI BECALI.Am aşteptat verdictul în temniţa de la Jilava, cu emoţii mari. Cu o mînă pe telefonul puşcăriei, cu alta pe crucea de la gîtul meu, stăteam ca pe ace. Televizorul nu mergea, o rudă urma să-mi dea, telefonic, deznodămîntul. I-am cerut lui Hristos: «Fă cu mine semn spre bine, ca să vadă cei ce mă urăsc şi să se ruşineze, căci Tu, Doamne, m-ai apărat şi m-ai mîngîiat!». Şi atunci, preşedintele comisiei care a judecat cazul, fost şef al Curţii Europene de Justiţie şi decan al Facultăţii de Drept din Viena, a spus: «Premierea nu e corupţie, deci zero lei amendă Stelei, o voi pune sub supraveghere». Nici pînă azi nu înţeleg de ce nişte români au vrut să facă rău altor români, la un organism european… Dar Dumnezeu nu m-a lăsat, m-a luat cu El, în Cortul Dreptăţii, apoi l-am vîndut pe Chiricheş cu 9 milioane de euro”

ADVERTISEMENT

Îl dă de gol pe Oli cu Rădoi

GIGI BECALI. “Cînd l-a luat la el pe Rădoi, pentru 6 milioane de dolari, m-a privit, frumos, în ochi şi mi-a zis aşa: <Vreau să fac şi eu pentru tine ceva, aşa, ca o recunoştinţă la ceea ce ai făcut tu pentru mine. Dacă nu mă susţineai, dacă nu-mi dădeai încredere, nu ajungeam pînă aici”

Cît l-au costat calificările cu Galatasaray şi Ajax

GIGI BECALI. ”Nu pot uita nopţile din buza Sărbătorilor Creştine, cînd am tot eliminat echipele turceşti. Atunci, am făgăduit lui Dumnezeu că dacă ne calificăm, voi face o biserică măreaţă, la intersecţia drumurilor din Pipera. Da, ştiu, nu am clădit-o, dar proiectul este aprobat pe terenul pe care am refuzat să-l vînd, deşi mi s-a făcut o ofertă concretă de 6 milioane de euro. Unii mi-au zis «Poţi ridica o biserică în altă parte, vinde terenul, e un preţ bun!», dar eu am replicat: «Cu Dumnezeu nu poţi negocia locaţia. Nici EL n-a negociat cu mine cînd mi-a dat acea victorie!» Aşa că voi zidi acolo, la intersecţia de drumuri, pentru ca toţi ce vor trece să ştie că a fost zămislită în ziua în care am învins turcii la Istanbul. Nu pot uita nici victoria cu Ajax şi calificarea de după 0-2 în tur. Am făgăduit atunci că voi dona Mănăstirii Prodromu, de pe Muntele Athos, 1.000.000 de euro. Imediat, personal, m-am dus şi am dat 150.000 euro. Apoi, de aici, din temniţă, am dat vorbă să se mai trimită 500.000 de euro. După ce voi ieşi, îmi voi duce făgăduinţa pînă la capăt”

ADVERTISEMENT