Fotbal intern

Gigi Becali a povestit un episod amuzant cu Iorgulescu. “I-am luat şi casa, şi maşina. Era beat!”

Patronul formaţiei FCSB a anunţat înaintea alegerilor pentru preşedinţia LPF (Ligii Profesioniste de Flotbal) că Gino Iorgulescu îl va învinge pe Sorin Drăgoi cu o diferenţă mare de voturi....
23.10.2017 | 14:15
Gigi Becali a povestit un episod amuzant cu Iorgulescu Iam luat si casa si masina Era beat

Patronul formaţiei FCSB a anunţat înaintea alegerilor pentru preşedinţia LPF (Ligii Profesioniste de Flotbal) că Gino Iorgulescu îl va învinge pe Sorin Drăgoi cu o diferenţă mare de voturi. Cele spuse de Gigi Becali s-a şi întâmplat, iar Iorgulescu a fost ales pentru un nou mandat după ce a primit 13 voturi.

Gigi Becali a recunoscut că îl va susţine pe Gino Iorgulescu, cel pe care îl cunoaşte de mai bine de patru decenii. Mai mult, latifundiarul din Pipera a povestit şi un episod amuzant care îl are în prim plan pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. ” Gino e un om care are o situaţie bună, că are bani, e acolo că vrea să facă ceva pentru fotbal, nu să facă vreo şmecherie. Aveam vreo 20 de ani, acum vreo 40, 50 de ani… Gino a fost pe la şefi de poliţie, pe la generali, pentru mine, carnete, alea, alea…Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gigi Becali, despre Gino Iorgulescu

Odată, i-am luat şi casa, şi maşina, iar când a venit acasă nu i-am deschis uşa…. s-a dus să doarmă la prieteni. Era şi foarte respectat. A fost un om serios întotdeauna. Odată, i-am luat maşina de la Snagov, era beat, am plecat cu maşina, m-am dus la el acasă, am închis uşa. Când a venit acasă, nu i-am deschis, s-a dus să dea nişte telefoane pe la nişte prieteni”, şi-a amintit Becali.

Gino Iorgulescu a ajuns preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal în 2013 şi l-a înlocuit pe Dumitru Dragomir, cel care a condus LPF timp de 17 ani.