News

Gigi Becali pregătește o nunta uriașă! Cați invitați vor fi la petrecerea fiicei sale

12.05.2019 | 22:00
Gigi Becali pregateste o nunta uriasa Cati invitati vor fi la petrecerea fiicei sale

Gigi Becali a vorbit despre câți oameni așteaptă să vină la nunta fiicei sale cea mare. Teodora Becali se va mărita anul acesta cu Teodor Mincu, în vârstă de 28 de ani, un tânăr machidon provenit dintr-o familie înstărită. Gigi Becali s-a declarat foarte mulțumit de alegerea fiicei sale, mai ales că viitorul său ginere este un băiat înalt, așa cum îi place milionarului din Pipera.

Gigi Becali așteaptă la nunta fiicei sale nu mai puțin de 700 de invitați

Alesul Teodorei Becali are peste 1,85 metri înălţime! Gigi Becali așteaptă un număr record de invitați la nunta fetei lui. Circa 700 de persoane sunt pe listă pentru acest eveniment, după cum a anunțat telekomsport.ro. Gigi Becali însă nu prea are voie să vorbească de nuntă. Fiica sa știe că tatăl său este mai slobod la gură, așa că i-a interzis să dea prea multe detalii despre fericitul eveniment care va avea loc în familia Becali în luna octombrie a anului curent.

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.

Invitati nunta fiica Gigi Becali
Gigi Becali asteapta 700 de invitati la nunta fiicei sale

Becali a chemat formația care îi place lui să cânte la nunta fiicei sale

Gigi Becali a dorit să asculte la nunta fiicei sale o anumită formație de muzică machidonească, numai că artiștii fuseseră antamați anterior de alți nuntași. Milionarul din Pipera a reușit însă să-i facă pe muzicanți să se răzgândească și să renunțe la celălalt angajament, așa că vor cânta la nunta fiicei sale.

Milionarului nu i-a fost foarte greu să-i facă pe lăutari să se răzgândească deoarece le-a oferit pentru câteva ore de spectacol nu mai puțin de 20 de mii de euro, potrivt unor informații apărute în spațiul public. Așadar, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va dansa în stilul su caracteristic, sau dacă se va ține de cuvânt și chiar a renunțat la dans, după cu a mărturisit recent.