Sport

GIGI BECALI, eliberat? EXCLUSIV! Instanţa A DECIS!

GIGI BECALI. Curtea de Apel Constanţa a decis să amîne pronunţarea pentru încă o săptămînă! Astfel, Gigi Becali va afla dacă va fi eliberat pe 24 octombrie. ...
17.10.2014 | 15:00
GIGI BECALI eliberat EXCLUSIV Instanta A DECIS

GIGI BECALI. Curtea de Apel Constanţa a decis să amîne pronunţarea pentru încă o săptămînă! Astfel, Gigi Becali va afla dacă va fi eliberat pe 24 octombrie. 

gigi

GIGI BECALI. Zi plină de emoţii pentru Gigi Becali! Patronul Stelei urmează să afle în cursul zilei de vineri dacă peste aproximativ o lună jumătate, în decembrie, va putea să petreacă Sărbătorile de iarnă cu familia, în Pipera! Şi nu cu o permisie din partea Penitenciarului Poarta Albă, ci din postura omului liber! Curtea de Apel Constanţa este locul unde finanţatorul campioanei Ligii 1 va primi sentinţa în Dosarul “Valiza”, caz care i-a dus lui Becali un prejudiciu material de 1,7 milioane euro şi patru ani cu executare, trei pentru dare de mită şi unul pentru falsuri în înscrisuri!

gigi sentinta

GIGI BECALI. Optimismul lui Gigi Becali, care le-a dezvăluit apropiaţilor în ultima perioadă că o să fie eliberat pînă la începutul anului viitor, a fost întărit de avocaţii latifundiarului din Pipera. Aceştia, în frunte cu Bogdan Vlad, sînt încrezători în privinţa deciziei oferite de Curtea de Apel Constanţa, mai ales că temeiul pe care s-a bazat condamnarea a fost deformat. “Avocaţii lui Becali i-au transmis patronului Stelei că are şanse mari să fie absolvit de vină în acest dosar din mai multe motive. În primul rînd, premierea unui adversar cu care Steaua nu avea meci nu înseamnă mită, ci este văzută ca o stimulare. Mai mult, condamnarea s-a înfăptuit după ce jucătorii au fost transformaţi în funcţionari publici, ceea ce este o mare eroare”, au dezvăluit sursele din anturajul lui Becali, pentru FANATIK.RO, două din motivele pe care avocaţii omului de afaceri au marşat în faţa Curţii de Apel.

becali

GIGI BECALI recuperează banii şi liber de Crăciun?

GIGI BECALI. O sentinţă favorabilă latifundiarului din Pipera a completului de judecată ar recalcula perioada pe care Becali ar trebui să o petreacă în spatele gratiilor, urmînd să rămînă doar sentinţa de trei ani din schimbul de terenuri cu MApN, unde acesta a primit trei ani cu executare. “Avocaţii i-au explicat lui Becali de ce, după un an şi şapte luni, cu aproximaţie, ar urma să devină liber. Asta chiar dacă rămîne cu pedeapsa de trei ani primită în urma schimbului de terenuri. Faptul că a ispăşit mai mult de jumătate din pedeapsă, dar şi că a avut diferite activităţi, îi oferă lui Gigi motive să fie eliberat pînă în preajma Crăciunului”, au punctat apropiaţii lui Becali. Mai mult, sentinţa ar putea însemna şi un boom financiar pentru patronului stelist, în conturi urmînd să fie viraţi cei 1,7 milioane euro confiscaţi de organele statului în urma filajului care a dus la condamnarea lui Becali.

Avocatul confirmă FANATIK.RO

GIGI BECALI. Contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere, Bogdan Vlad a precizat că informaţiile obţinute de FANATIK.RO sînt reale. “Noi credem că este o posibilitate foarte mare ca domnul Becali să fie eliberat, dar nu pot să ofer verdicte în locul instanţei. Este doar părerea mea, avocatul lui George Becali. Acea sumă de bani oricum nu trebuia considerată mită, a stimulat o echipă care nu avea treabă cu Steaua, iar jucătorii au fost catalogaţi funcţionari publici pentru ca instanţa să îmi condamne clientul”, a precizat Bogdan Vlad.

Despărţire în showbiz! Şi-au spus ADIO după 12 ani