Fotbal intern

Gigi Becali nu-l iartă pe Miriuţă. Ce zice de scandalul de la Dinamo

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit despre scandalul care a avut loc în cadrul lotului echipei FC Dinamo Bucureşti. Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea şi Valentin...
02.11.2017 | 00:00
Gigi Becali nul iarta pe Miriuta Ce zice de scandalul de la Dinamo

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit despre scandalul care a avut loc în cadrul lotului echipei FC Dinamo Bucureşti. Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea şi Valentin Costache au băut şi au făcut scandal înaintea meciului Aerostar Bacău – Dinamo, scor 0-1, din şaisprezecimile Cupei României.

Mai mult, finanţatorul vicecampioanei României nu a uitat să-l taxeze pe Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti. Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de faptul că tehnicianul din “Ştefan cel Mare” a declarat că FCSB nu va câştiga titlul, iar Dinamo se va califica în playoff-ul Ligii 1 Betano. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali, atac la Dinamo şi Vasile Miriuţă

“Dacă se face asta în grup…atunci e o chestie gravă. La Steaua s-a mai întâmplat cu câte un jucător. Dacă se face o beţie în 2, atunci e altceva…când se face în 6…e grav. Măsurile trebuie să le iei cu delicateţe, cu înţelepciune. Spunea Miriuţă că ei prind playoff-ul, iar că Steaua nu va lua campionatul…păi…tu nu o să prinzi playoff-ul pentru că te bate Gaz Metan. Să vadă toată lumea ce înseamnă fotbalul.

Fotbalul e greu. Dacă nu ai bani, putere, pricepere, dacă nu te implici…moare calul. Eu nu sunt om prost, om idiot ca să las calul meu pe mâna altuia. Negoiţă a lăsat calul pe mâna altuia şi s-a nenorocit. Dacă Dică o va lua aiurea…o să mă bag. Acum am văzut că face treaba bine şi nu m-am băgat. Eu stau şi mă uit ce face Dică”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

3.000 de euro este amenda încasată de cei 5 jucători de la Dinamo