Fotbal intern

Gigi Becali s-a contrat în direct cu Gabi Balint: “Te va zgândări viermele” / “Cu oricine ai juca, voi ţine cu echipa adversă”

22.10.2018 | 14:59
Gigi Becali sa contrat in direct cu Gabi Balint Te va zgandari viermele  Cu oricine ai juca voi tine cu echipa adversa
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a contrat în direct cu Gabi Balint după meciul celor de FCSB, pierdut în Liga 1 Betano în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1. Patronul “roş-albaştrilor” a început un dialog cu Balint, care se afla în studioul unei emisiuni de sport, după ce fostul jucător de la Steaua a spus că în afara meciurilor din competiţiile europene, ţine întotdeauna cu adversarii echipei lui Gigi Becali.

La fel s-a întâmplat şi duminică seară, atunci când Gabi Balint şi-a dorit ca echipa câştigătoare să fie Universitatea Craiova, lucru ce s-a şi întâmplat. Stelistul îşi dorea ca oltenii să triumfe în ziua în care simbolul lor, Ilie Balaci, îşi dădea ultima suflare. Redăm dialogul dintre cei doi:

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, contre în direct cu Gabi Balint

Gigi Becali: Pentru Gabi, CSA este Steaua, deci nu-l doare sufletul pentru FCSB!
Gabi Balint: Dar nu mă doare sufletul, culmea! Eu în seara asta am ținut cu Craiova, recunosc. Crede-mă! Și pentru că au avut durerea prin care au trecut astăzi, e adevărat. Dar, eu recunosc, nu am nicio problemă. Pe mine nu mă reprezintă FCSB sub nicio formă.
Gigi Becali: Gabi, hai să-ți spun ceva, nu ți-o spun nici cu răutate, nici cu dușmănie. Hai, spune adevărul! Mai mult țineai cu Craiova, pentru că ești împotriva mea! Dar eu nu pot să am răutate, tot te respect. Hai, spune adevărul, te rog frumos!
Gabi Balint: Nu, eu țin cu Craiova pentru că am antrenat acolo, pentru că am promovat echipa, țin cu Craiova pentru că s-a întâmplat o mare nenorocire acolo și am vrut să fiu alături de ei și încă o dată spun, crede-mă, și eu sunt sincer, cu orice echipă ai juca în campionat, eu voi ține cu echipa adversă! Pentru că și voi v-ați comportat foarte urât față de noi, foste legende. Și simt că nu mă reprezintă această echipă.

Gigi Becali, alături de Dumitru Dragomir în tribunele Stadionului "Anghel Iordănescu" la partida FC Voluntari - Petrolul Ploieşti, disputat pe 21 mai 2016, în play-out-ul Ligii 1 Betano
Gigi Becali, alături de Dumitru Dragomir în tribunele Stadionului “Anghel Iordănescu” la partida FC Voluntari – Petrolul Ploieşti

Gigi Becali: Inventați ca să faceți rele!
Gabi Balint: Nu facem rele.
Gigi Becali: Cum m-am comportat eu urât cu fostele legende? Cu ce v-am grelit?
Gabi Balint: E. știi tu prea bine. Au fost destule. Iar răutăți din partea mea nu au fost niciodată. Încerc să fiu obiectiv. Pot să țin cu o echipă adversă, dar voi comenta obiectiv jocul.
Gigi Becali: Vei avea mari râcâieli în inima ta și te va zgândări viermele ăla care este împotriva FCSB. Va fi tot timpul împotruiva ta, împotriva voinței tale. Pentru că FCSB va avea mereu rezultate, mai ales în Europa.
Gabi Balint: Când jucați în Europa sunt de partea FCSB, cred.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a contrat în declaraţii cu Gabi Balint, prezent în studioul unei emisiuni de sport, după ce fostul jucător de la Steaua a spus că ţine întotdeauna cu echipa adversă când joacă FCSB, mai puţin în cupele europene, când este patriot.