Fotbal intern

A semnat cu FCSB! Dezertare la olteni, înainte de Craiova-Steaua!

După Andrei Vlad, un alt junior crescut de CS Universitatea Craiovei ajunge în curtea Stelei. El ar putea debuta în roş-albastru în partida din Cupă, cu Sănătatea. Gigi Becali continuă seria...
25.10.2017 | 00:04

După Andrei Vlad, un alt junior crescut de CS Universitatea Craiovei ajunge în curtea Stelei. El ar putea debuta în roş-albastru în partida din Cupă, cu Sănătatea. Gigi Becali continuă seria achiziţiilor din Oltenia. După ce în această vară, pentru 400.000 de euro, l-a cumpărat pe goalkeeper-ul Andrei Vlad, bucureştenii au mai adus un junior crescut de CS Universitatea Craiova. Este vorba de Ştefan Pacionel, în vârstă de 18 ani. Jucătorul s-a aflat în curtea Craiovei de când avea 14 ani, dar în această toamnă a schimbat clubul, semnând cu Steaua. El nu a plecat singur, ci împreună cu fratele său, Emil, 16 ani, considerat o mare speranţă a pepinierei oltene.

Ştefan Pacionel şi Andrei Vlad nu sunt primii juniori crescuţi în Bănie care abandonează spiritul alb-albastru, alegând să semneze cu rivalele de moarte ale oltenilor din Capitală. Cel mai cunoscut caz este al lui Alin Dudea, care a condus juniorii Craiovei până în finala campionatului naţional în 2014, apoi a semnat cu Dinamo Bucureşti. Andrei Vlad şi Alin Dudea au jucat în Liga 1 Betano pentru Steaua, respectiv Dinamo. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gigi Becali îl poate vedea la lucru pe oltean în meciul din Cupa României

Pacionel ar putea debuta în roş-albastru în meciul de miercuri, cu Sănătatea Cluj. El a fost inclus de Nicolae Dică în lotul bucureştenilor pentru partida din şaisprezecimile de finală ale Cupei României. În jocul de Cupă, gruparea patronată de Gigi Becali va menaja o parte dintre titulari. Cei mai cunoscuţi jucători care au făcut deplasarea în Ardeal sunt William de Amorim, Vlad Achim, Artur Jorge, Cătălin Golofca, Dennis Man şi Daniel Benzar, lotul fiind completat cu jucători de la echipa secundă a clubului.

Partida Sănătatea Cluj – FCSB se va disputa joi, 26 octombrie, de la ora 20:30, pe „Cluj Arena”. Suporterii roş-albaştri din Ardeal au cumpărat până acum 10.000 de bilete din dorinţa de a-i vedea pe viu pe jucătorii care merg perfect în grupele Europa League şi au reuşit etapa trecută scorul campionatului: 7-0 cu ACS Poli Timişoara. În schimb, Nicolae Dică va miza pe o formulă absolut inedită, cu jucători care au evoluat mai puţin sau au făcut-o pentru formaţia secundă a clubului.