Stiri sportive

GIGI BECALI. A dat 1.000.000 de euro ca să se califice!

GIGI BECALI. Patronul Stelei nu a ascuns niciodată faptul că trofeele cîştigate pe plan intern nu reprezintă mare lucru pentru el. “Eu sărbătoresc bănuţul la buzunar, calificarea din...
10.12.2014 | 00:07
GIGI BECALI A dat 1000000 de euro ca sa se califice
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Patronul Stelei nu a ascuns niciodată faptul că trofeele cîştigate pe plan intern nu reprezintă mare lucru pentru el. “Eu sărbătoresc bănuţul la buzunar, calificarea din grupele Ligii Campionilor. Atunci sărbătoresc, cînd intră material la Gigi Becali, la buzunar. Mă interesează pe mine titlul 24 sau 25? Pe mine mă interesează bănuţul la Gigi Becali în buzunar şi la Steluţa, la icoană. Gigi Becali, bani, milioane, zeci de milioane”, anunţa patronul Stelei pînă să intre la închisoare.

Mesajul lui Gigi Becali pentru călugări: “Rugaţi-vă pentru Steaua!”

GIGI BECALI. Şi, pentru a sta la masa bogaţilor, Gigi Becali a făcut numeroase eforturi financiare. La fel s-a întîmplat şi în acest sezon, cînd Steaua a întîlnit pe Ludogoreţ. Însă, patronul Stelei nu a băgat adînc mîna în buzunar pentru a face transferuri. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi şi-a mandatat apropiaţii să trimită un milion de euro la Muntele Athos, la unul dintre călugării pe care îl vizita frecvent cînd se afla în libertate. “Să-i spuneţi să împartă banii pe la mai multe mănăstiri, iar călugării să se roage pentru Steaua, ca să intre în grupele Ligii Campionilor”, a fost mesajul lui Gigi. Clubul din Ghencea a pierdut, însă, calificarea după loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

ANUNŢ BOMBĂ FĂCUT DE G LCĂ ÎN DIRECT ÎN ACEASTĂ DUPĂ AMIAZĂ!!! “DACĂ NU NE CALIFICĂM, MĂ AŞTEPT LA DEMITERE!!!”

RTEmagicC_Untitled-2_08db4a.jpg

A mai trimis 150.000 de euro la Muntele Athos

GIGI BECALI. Roş-albaştrii se află acum în faţa unui nou meci decisiv pentru viitorul clubului în cupele europene, iar Gigi speră ca acum rugăciunile călugărilor să ajute Steaua să se califice în primăvara Ligii Europa. De altfel, latifundiarul a “recidivat” şi în aceste zile, cînd a trimis călugărilor de la Muntele Athos încă 150.000 de euro, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Pentru a termina pe locul secund în grupă, echipa din Ghencea are nevoie de victorie cu Dinamo Kiev, iar Aalborg să nu învingă pe Rio Ave. Partida dintre Steaua şi gruparea ucraineană se va disputa joi, începînd cu ora 22:05, pe Arena Naţională. Gigi este sigur că de această dată nu va avea ghinionul din partida cu Ludogoreţ, fiinf absolut convins că rugăciunile călugărilor de la Muntele Athos îl vor califica în primăvara europeană.

Le-a interzis în Danemarca!

GIGI BECALI. Partida cu Aalborg, disputată la finalul lunii noiembrie ar fi reprezentat un bun prilej pentru partenerele lui Chipciu şi compania să viziteze Danemarca. Gigi a fost, însă, ferm şi a interzis ca în avion să se urce soţiile şi prietenele fotbaliştilor. “Păi, ce facem? Mergem la distracţie? Nu urcă nici o femeie în avion!”, a decretat Gigi. Patronul Stelei a luat această decizie pentru a face economie, deoarece un bilet dus-întors pînă în Danemarca este extrem de “piperat”. Chiar şi aşa, interzicerea partenerelor fotbaliştilor surprinde, din moment ce Gigi a “sacrificat” un milion de euro în urmă cu trei luni.

ADVERTISEMENT

49 de milioane de euro este averea lui Gigi Becali conform revistelor de specialitate

19 milioane de euro a pierdut Steaua ca urmare a necalificării în grupele Ligii Campionilor

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!