Sport

EXCLUSIV / Prima discuţie Gigi – Giovani în închisoare!

Giovani Becali şi Gigi Becali sînt colegi de penitenciar, la Poarta Albă, de pe 4 martie. Însă, chiar dacă fraţii Becali şi Cristi Borcea s-au predat special la închisoarea de lîngă...
12.03.2014 | 00:25
EXCLUSIV  Prima discutie Gigi  Giovani in inchisoare

Giovani Becali şi Gigi Becali sînt colegi de penitenciar, la Poarta Albă, de pe 4 martie. Însă, chiar dacă fraţii Becali şi Cristi Borcea s-au predat special la închisoarea de lîngă Constanţa ca să se vadă mai des cu patronul Stelei, FANATIK.RO a aflat că pînă la această oră acest lucru nu s-a întîmplat şi nici nu o să se întîmple prea curînd. “Giovani, Victor şi Cristi Borcea sînt în carantină pentru o perioadă de 21 de zile şi nu au voie să părăsească secţia şi sectorul unde sînt încarceraţi. Ei nu au cum să se vadă acum cu Gigi, deoarece finanţatorul Stelei se află în detenţie în altă parte a închisorii, mai bine spus în perimetrul numit Valu lui Traian”, ne-a spus un apropiat al fraţilor Becali.

Giovani l-a sunat pe Gigi

Totuşi, chiar şi în aceste condiţii, conform surselor FANATIK.RO, Giovani Becali a făcut tot posibilul să ia legătura cu Gigi Becali, după ce Anamaria Prodan a obţinut semnătura tînărului Dorin Rotariu, fotbalist care era impresariat de firma verilor patronului din Ghencea înainte ca aceştia să ajungă în puşcărie. Astfel, vizibil iritat şi extrem de nervos, Giovani Becali a vorbit la telefon cu Gigi, după patru zile de detenţie. “Gigi, noi nu am mai vorbit de mult timp. Eu nu vreau nimic de la tine, nu vreau să mă cert cu tine, însă te rog să o avertizezi pe Anamaria să nu umble la jucătorii mei de la Steaua. Ştiu că îl bate de mult timp la cap pe Gardoş să semneze cu ea, dar băiatul e încă indecis. Dacă tu îmi promiţi că va fi lăsat să aleagă el singur cu ce impresar merge mai departe, atunci te asigur că stau liniştit şi merg pe mîna ta”, i-ar fi spus Giovani vărului său.

Au vorbit doar despre fotbal!

Sursele FANATIK.RO susţin că în ziua în care Giovani Becali şi Gigi Becali au vorbit la telefon, fostul impresar şi-a consumat toate minutele doar  pentru a pune la punct afacerile firmei sale de impresariat. “Giovani era extrem de nervos. A cerut să îşi vorbească toate  minutele care i se cuveneau în ziua respectivă doar cu oameni care aveau legătură cu jucătorii săi. Cu Gigi nu a vorbit mai mult de cinci minute, iar restul le-a folosit pentru a trasa directive altor oameni din fotbal”, ne-a spus apropiatul lui Giovani Becali.

Tags: