Fotbal intern

Gigi Neţoiu a revenit în fotbal! La ce echipă bagă bani! EXCLUSIV

12.06.2019 | 16:43
Gigi Netoiu a revenit in fotbal La ce echipa baga bani EXCLUSIV
Gigi Neţoiu a revenit în fotbal (sursă foto: sportpictures.eu)

Gigi Neţoiu a revenit în fotbal la aproape patru ani de când a fost eliberat condiţionat. Fostul finanţator al lui Dinamo este un apropiat al formaţiei Tractorul Cetate, campioana judeţului Dolj în Liga 4. Oltenii urmează să se dueleze cu Unirea Brânceni, campioana Teleormanului, în barajul pentru promovarea în Liga 3.

Gigi Neţoiu a revenit în fotbal! “Ne mai ajută uneori”

Gigi Neţoiu a revenit în fotbal, dar nu în calitatea de finanţator. Omul de afaceri urmăreşte cu atenţie parcursul echipei Tractorul Cetate şi îi mai premiază pe jucători, lucru confirmat pentru FANATIK de Marian Surugiu, preşedintele campioanei judeţului Dolj în Liga 4. Acesta a susţinut că fostul patron al lui Dinamo a venit la două dintre meciurile Tractorului şi că este posibil ca în viitorul să fie sponsorul echipei.

“Nu, nu este adevărat că este finanţatorul echipei. Ne mai ajută uneori, a mai participat şi el aşa. Le mai dă câte o atenţie jucătorilor. Nu este finanţatorul echipei, dar poate pe viitor. Acum nu ştim. Are o societate agricolă aici şi este posibil să fie în curând unul dintre sponsorii echipei. A fost la două meciuri, dar nu va veni la partidele din baraj. Vă daţi seama că are multe afaceri şi nu are timp. Şi dacă ar fi patron, nu ar veni la meciuri”, a declarat Marian Surugiu pentru FANATIK. “Aşa se aude şi la noi. Din auzite ne susţine, l-am văzut la un meci”, a susţinut Geo Mişu, fotbalist al echipei Tractorul Cetate.

Tractorul Cetate, noua campioana a județului Dolj

Gepostet von Oltenia TV am Dienstag, 11. Juni 2019

Gigi Neţoiu, spectator în Liga 1 Betano

În sezonul recent încheiat din Liga 1 Betano, Gigi Neţoiu a fost surprins în loja VIP a stadionului “Anghel Iordănescu” la meciul FC Voluntari – Concordia Chiajna 4-0. De când a fost eliberat din închisoare, în decembrie 2015, omul de afaceri a avut apariţii discrete.

Gigi Neţoiu a revenit în fotbal
Gigi Neţoiu a revenit în fotbal

În vârstă de 59 de ani, Gigi Neţoiu a fost, de-a lungul timpului, finanţatorul echipelor Rocar Bucureşti, U Craiova şi Dinamo Bucureşti. În 2005, omul de afaceri a părăsit formaţia din Bănie şi a devenit acţionar al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde i-a adus pe Adnan Guso, Mariko Daouda, Mihăiţă Pleşan şi Cosmin Moţi. În martie 2014, Gigi Neţoiu a fost condamnat la 3 ani și 4 luni cu executare în “Dosarul Transferurilor”.

Geo Mişu, cel mai cunoscut fotbalist de la Tractorul Cetate

În 2011, la 17 ani, Geo Mişu era chemat de Victor Piţurcă să se antreneze cu echipa naţională a României, într-un moment în care era văzut drept o mare speranţă a fotbalului autohton. După două luni de la momentul în care schimba pase cu tricolorii convocaţi pentru meciul cu Franţa, fotbalistul care evolua la Dinamo II s-a accidentat grav.

Geo Mişu este vedeta Tractorului Cetate
Geo Mişu este vedeta Tractorului Cetate

“Jucam, cu Dinamo II, la Snagov. Am încercat să ajung la o minge, dar m-am dezechilibrat. Chiar în acel moment, am vrut să schimb direcţia de alergare. Coapsa a luat-o într-o parte, gamba a rămas înfiptă în pămînt. Am auzit o trosnitură. Trosc! Ştiam că e de rău. M-au dus direct la spital, unde am fost operat de menisc intern, extern şi ligamente încrucişate”, şi-a readus aminte Geo Mişu. După o recidivă a accidentări, Dinamo a renunţat la el, iar fotbalistul a ajuns să joace, la 24 de ani, la Tractorul Cetate.