Gigi, DICTATOR în familie! MĂSURĂ DURĂ cu Teodora!

Situaţie incredibilă în familia lui Gigi Becali! "Dictator" la Steaua, Gigi Becali conduce cu o mînă de fier şi destinul fiicelor sale. ...
20.05.2014 | 09:04
Gigi DICTATOR in familie MASURA DURA cu Teodora
ADVERTISEMENT

Situaţie incredibilă în familia lui Gigi Becali! “Dictator” la Steaua, Gigi Becali conduce cu o mînă de fier şi destinul fiicelor sale. 

FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali ia decizii dure atunci cînd vine vorba de cele trei fete. Astfel, după ce patronul Stelei i-a ordonat soţiei să nu o mai lase pe Teodora (19 ani) să conducă din cauza accidentului rutier pe care l-a provocat la începutul lunii martie, patronul din Ghencea a luat o altă hotărîre uluitoare.

ADVERTISEMENT

Teodora vrea la studii în Anglia, dar Gigi o face judecătoare

Surse din anturajul patronului Stelei au dezvăluit pentru FANATIK.RO discuţia purtată între Becali şi soţia sa, Luminiţa, atunci cînd au stabilit viitorul Teodorei. Mai exact, soţia i-a cerut să o lase pe fiica mai mare să plece la studii în Anglia, acolo unde a mers şi fiica vărului Giovanni. Gigi a reacţionat imediat şi i-a transmis soţiei că Teodora va face facultate doar în România şi nu orice facultate, ci doar Dreptul pentru că “pater familias” o vrea judecătoare!

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Ce vrea să facă Teodora după bacalaureat? Să meargă la studii în Anglia?! Nici vorbă! Să nu mai aud aşa ceva. Nu mă interesează unde a făcut studiile fata lui Giovani, e treaba lui dacă el a lăsat-o să plece în Anglia, însă eu să nu vă mai aud niciodată că aduceţi în discuţie subiectul ăsta. Teodora, după bacalaureat, va da fără nici o discuţie la Facultatea de Drept din Bucureşti! Vreau să iasă judecătoare ca să îndrepte nenorocirile astea pe care le fac judecătorii cu o grămadă de oameni nevinovaţi”, i-a spus Becali soţiei sale.

ADVERTISEMENT

 

Le-a interzis fetelor să îl viziteze la închisoare

Foarte hotărît şi autoritar, ca întotdeauna, Gigi Becali le-a interzis în continuare fetelor şi mamei sale să îl viziteze la Penitenciarul Poarta Albă. Mai mult, latifundiarul din Pipera i-a spus, totuşi, soţiei sale că doar ea poate să vină la el la închisoare, însă doar în cazuri de forţă majoră.