Fotbal intern

Gigi zice mersi: „Dacă nu egalam, la revedere campionat”

Patronul FSCB, Gigi Becali, se arată mulţumit de remiza obţinută de echipa sa în duelul cu CFR Cluj.
18.03.2018 | 23:51
Gigi zice mersi Daca nu egalam la revedere campionat
ADVERTISEMENT

„Îmi felicit echipa! Am făcut egal în deplasare, îmi convine rezultatul. Nu contează jocul. I-am dominat, am jucat în a doua repriză cu o echipă de Divizia C. Nu au contat! Eram cu crucea în mână şi am zis “Doamne, fă dreptate!”. Nu mă tem de ei la titlu, nu poate să îi arbitreze Haţegan în fiecare meci. Pentru noi 1-1 e cât o victorie. E egal în deplasare, cu gol marcat, iar la final contează meciurile directe”, a spus patronul FCSB, la finalul partidei.  

Gigi Becali a comentat prestaţia jucătorilor săi şi a numit şi fotbaliştii care i-au plăcut cel mai mult în derby: „Dacă nu ieşea egal, la revedere campionat! Ne resemnam şi cu asta basta. Mă înclin în faţa lui Gnohere. E normal să fie supărat Alibec. Credea joacă aşa când eşti egal pe teren, dacă eşti fotbalist. Nu vreau să îl mai cert. El e ca un copil, se supără pe băncile de rezervă, pe iarbă, pe bară când nu joacă bine. Mă mir că nu a certat bara că a stat în calea lui Budescu. Junior a dat pasă de gol, Budescu a jucat bine, Florin Tănase mi-a plăcut extraordinar cum a intrat”.

ADVERTISEMENT

Dică rămâne la Steaua. Pentru cât timp?

„A fost opţiunea lui Dică să îl lase acasă pe Nedelcu. Mi-a spus echipa cu Junior la mijloc şi nu am vrut să mă bag! Ce, fac eu echipa? El e antrenor”, a comentat Becali cu privire la deciziile luate de antrenorul FCSB în meciul cu CFR. În ciuda acestor cuvinte, există tot mai multe speculaţii cu privire la o posibilă înlocuire a lui Nicolae Dică pe banca tehnică a Steleim mai ales după declaraţiile Marius Şumudică –  vezi aici mai multe detalii

Tags: