News

Ginerele lui Gigi Becali are probleme cu legea! Ce decizie au luat judecătorii în cazul lui Mihai Theodor Mincu

17.04.2019 | 10:21
Ginerele lui Gigi Becali are probleme cu legea!

Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu, are probleme cu legea. Magistrații au hotărât să fie judecat pentru contrafacere de mărfuri, infracțiune care se pedepsește cu doi ani de închisoare, potrivit cancan.ro. Cunoscut drept ”Prințișorul Dobroeștiului”, renumit pentru relațiile lui pasagere cu diferite domnișoare de oraș, printre care se numără și Daniela Crudu, este pregătit să intre într-una dintre cele mai puternice familii din țara noastră.

Ginerele lui Gigi Becali are probleme cu legea

Ultima lui cucerire a fost una dintre fetele lui Gigi Becali, iar lucrurile între ai au evoluat atât de rapid și frumos încât s-a ajuns și la o cerere în căsătorie. Nunta va avea loc în toamnă și cu siguranță va fi evenimentul anului. De altfel, Becali este extrem de încântat de Mincu, pe care l-a acceptat chiar fără prea multe întrebări.

„Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a declarat patronul de la FCSB.

Ginerele lui Gigi Becali are probleme cu legea! Ce decizie au luat judecătorii în cazul lui Mihai Theodor Mincu
Magistrații au hotărât să fie judecat pentru contrafacere de mărfuri

”Am o familie, sunt foarte fericit”

Despre ginere, latifundiarul spune că este un băiat potrivit pentru fata sa pentru calitățile sale, una dintre ele fiind că este înalt, lucru care pare să conteze pentru Gigi. „Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit.

E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Becali.