Sport

Ce GAFĂ! UEFA a anunţat că Astra joacă împotriva lui Dortmund! Românii au înlemnit: “Cum SĂ JUCĂM cu Borussia!?”

AZ Alkmaar este adversarul Astrei Giurgiu din play-off-ul Ligii Europa, iar preşedintele celor de la Astra este încrezător în şansele giurgiuvenilor de a ajunge în grupele competiţiei. Totuşi,...
07.08.2015 | 23:59
Ce GAFA UEFA a anuntat ca Astra joaca impotriva lui Dortmund Romanii au inlemnit Cum SA JUCAM cu Borussia

AZ Alkmaar este adversarul Astrei Giurgiu din play-off-ul Ligii Europa, iar preşedintele celor de la Astra este încrezător în şansele giurgiuvenilor de a ajunge în grupele competiţiei. Totuşi, UEFA le-a dat mari emoţii giurgiuvenilor, după ce pe tabloul principal, în primă fază, în ciuda faptului că fusese extrasă Alkmaar, UEFA a repartizat-o pe Borussia Dortmund împotriva românilor! – VEZI FOTO SUS IN GALERIE CLICK PE POZA! “Cum să fie Dortmund? Sper că e o greşeală!”, a comentat încurcat Dani Coman.

EXCLUSIV!!! STEAUA-ROSENBORG DUPA 10 ANI!!! CE SPUNE RADOI DESPRE COSMAR!!!

Eroarea a fost reparată îmediat de UEFA, iar preşedintele Astrei spune că ambele echipe vor pleca cu şanse egale, iar dacă elevii lui Şumudică vor arăta aceeaşi determinare precum în meciul cu West Ham United atunci se vor califica.

“Întîlnim o echipă mare din fotbalul european. Ne-am cules informaţii despre fiecare echipă pe care o puteam întîlni. Mi-am dorit să jucăm cu Braga, şi nu cu Borussia Dortmund. 

VIDEO !! ATENTIE, STEAUA!!! CUM S-A CALIFICAT ROSENBORG!!! AU DAT DEJA 10 GOLURI IN EUROPA!!!

Eu cred că nu e o diferenţă foarte mare între fotbalul de acolo şi cel de la noi. Vom juca de la egal la egal. Întotodeauna a fost greu să jucăm cu echipele din Olanda, dar şi Steaua a avut rezultate bune cu echipele din Olanda, au eliminat Ajax. 

VIDEO / CUM S-AU CALIFICAT OLANDEZII ÎN PLAYOFF!!!

Nu ne gîndim că plecăm cu şansa a doua. Dacă vom avea aceeaşi determinare ca în meciul cu West Ham vom trece şi de ei”, a spus Coman la un post de televiziune.