Fotbal intern

Gnohere, ofertă de la Rednic. „E vorba de 1,5 milioane de euro. A făcut-o fii-mea, Luana”

27.08.2018 | 13:58
Gnohere oferta de la Rednic E vorba de 15 milioane de euro A facuto fiimea Luana

Harlem Gnohere, ofertă de la Mircea Rednic. Golgeterul FCSB și al Ligii 1 Betano, francezul Harlem Gnohere, este foarte interesant pentru Mircea Rednic. A fost și pe vremea când „Puriul” l-a adus la Dinamo, de la Petrolul, este și acum când Rednic a preluat conducerea saudiților de la Al Faisaly.

În ziua partidei retur cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar al Ligii Europa, FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate că pe adresa FCSB a sosit o ofertă de la un club din Arabia Saudită pentru Harlem Gnohere. Becali a cerut 2 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Gnohere să plece, dar totul depindea de rezultatul dublei. FCSB s-a calificat cu golul lui Gnohere din minutul 92, astfel că transferul a rămas în stand-by. Mai mult nu, decât da.

Gnohere, ofertă de la Rednic. „Acum le cer 2,5 milioane!”

Chiar patronul FCSB, Gigi Becali a recunoscut tratativele cu arabii, despre care a scris FANATIK.RO. „Voiam 1 milion pe el și cei care n-au dat 1 milion au revenit. Dar le-am zis că acum nu mai e 1 milion, e 1,5 milioane. După meciul de la Hajduk, a doua zi m-au sunat că dau 1,5 milioane. Păi, da, dar acum e 2 milioane. Eu mă țin de cuvânt, dar acum Bizonul a crescut în valoare. N-au dat 2 milioane, dacă o să dea telefon o să le cer acum 2,5”, spunea Becali imediat după calificarea cu croații de la Split.

Gnohere, ofertă de la Rednic. „A făcut-o fii-mea, Luana”

FANATIK.RO a aflat că oferta din Arabia Saudită pentru Gnohere a venit chiar de la formația antrenată de Mircea Rednic, Al Faisaly. Informațiile noastre au fost confirmate de Rednic. „Este adevărat. Oferta a fost de 1,5 milioane de euro pentru Bizon. A făcut-o fii-mea Luana, deși eu am rugat-o să nu se bage și să o lase pe Anamaria Prodan să se ocupe ea. Becali a refuzat oferta, mărind prețul. Nu știu acum dacă o să mai facem altă ofertă pentru Gnohere”, a declarat Rednic în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Între timp, între Rednic și Gnohere s-au mai petrecut câteva episoade care creează impresia că o nouă colaborare dintre cele două părți este greu de realizat în viitor.

Ironii lui Rednic pentru Gnohere. „A luat nu știu câte cupe și titluri la FCSB”

Aflat în cantonament în România cu noua sa echipă, Al Faisaly, Mircea Rednic a vorbit la un moment dat și despre situația lui Gnohere. „Bizonul a zis că vrea la Steaua, că vrea să facă performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, a spus fostul antrenor de la Dinamo.

Declarațiile lui Rednic au venit imediat după ce Al Faisaly a semnat cu Ante Puljic, fundașul despre care FANATIK.RO a dezvăluit că este ținta lui Becali după ce negocierile cu brazilianul Jubal au căzut.

Gnohere, replică pentru Rednic: „Mincinosul este egoist și manipulator!”

Harlem Gnohere i-a trimis un mesaj indirect lui Mircea Rednic după ce a marcat în meciul de la Mediaș
Harlem Gnohere i-a transmis un mesaj indirect lui Mircea Rednic după ce a marcat în meciul de la Mediaș

Nici Gnohere nu a rămas dator la înțepăturile lui Rednic, reacționând în două situații. Înaintea meciului de la Mediaș, cu Gaz Metan, Bizonul a postat pe Instagram un mesaj care părea adresat „Puriului”. „Un mincinos nu are patrie, își protejează doar propriile interese. Nu-i pasă de nimeni. Mincinosul este egoist și manipulator. Așa suna mesajul enigmatic al “Bizonului”.

Iar după partidă, în care a și marcat, a și pasat decisiv, Gnohere a revenit cu o „completare”: “Ignoră persoanele care te critică. Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră”.

2 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com