Sporturi

Goerges a povestit cum a convins-o pe Halep să joace la dublu: „I-am amintit de meciul nostru de la Doha”

24.03.2019 | 00:35
Goerges a povestit cum a convinso pe Halep sa joace la dublu Iam amintit de meciul nostru de la Doha

Simona Halep și Julia Goerges fac echipă în proba de dublu de la Miami, iar aventura lor a început perfect, eliminând favoritele numărul 2 din turneu, Mladenovic și Babos. 

Goerges a povestit cum a convins-o pe Halep să joace la dublu

Nemțoaica a explicat pentru WTA cum s-a ajuns la această decizie, inițiativa aparținându-i. După ce a fost eliminată rapid în proba de simplu, Goerges s-a gândit că își va păstra ritmul de joc dacă va participa și la dublu. Pe Halep a convins-o să joace alături de ea după ce i-a amintit de meciul direct pe care cele două sportive l-au avut la Doha, atunci când Goerges s-a impus în sferturi la cpaătul unei partide fabuloase, cu răsturnări de situație. Întrebată dacă va face echipă cu Halep și pe viitor, Julia a evitat un răspuns, însă a dat de înțeles că și-ar dori acest lucru.

„Nu intenționam să joc la dublu la Miami. A fost o decizie de ultim moment să o întreb pe Simona. M-am gândit la meciul nostru grozav pe care l-am făcut la simplu la Doha. E o combinație grozavă cu ea în spatele liniei și eu activă la fileu. Cred că am demonstrat asta în acest meci, iar cel mai important este că ne-am distrat.

Halep a obtinut cea de-a 58-a victorie din cariera la dublu
Halep a obtinut cea de-a 58-a victorie din cariera la dublu

Simona Halep – Venus Williams LIVE STREAM Miami

Cred că e o motivație în plus să joci alături de o jucătoare precum Simona. Mi-aș dori să facem câteva meciuri de dublu aici ca să pot rămâne și eu în ritm. E greu să ți-l păstrezi atunci când ești eliminat repede la simplu și ai în față un turneu de două săptămâni.

Nu am vorbit dacă vom face echipă și pe viitor. Vedem ce va fi în continuare. O luăm meci cu meci și vedem ce se întâmplă. Per total, cred că am făcut o treabă grozavă în acest prim meci” – a spus Julia Goerges pentru WTA.