Sport

Gol Drăguş în Vitesse – Viitorul 2-1 în Europa League. Vezi execuţia! Video

02.08.2018 | 22:52
Gol Dragus in Vitesse  Viitorul 21 in Europa League Vezi executia Video

Gol Drăguş în Vitesse – Viitorul 2-1 în Europa League. Vezi execuţia! Video. Denis Drăguş, atacantul celor de la Viitorul, continuă forma excelentă în Europa League şi a ajuns la patru goluri marcate în stagiunea 2018-2019 după ce a marcat în partida cu olandezii de la Vitesse Arnhem, în manşa retur din turul al doilea preliminar în a doua competiţie valorică din Europa.

Gol Drăguş în Vitesse - Viitorul 2-1 în Europa League. Drăguş, golgheter în Europa League
Gol Drăguş în Vitesse – Viitorul 2-1 în Europa League. Drăguş, golgheter în Europa League

Fotbalistul de doar 19 ani a izbutit să înscrie în minutul 50 cu un şut plasat din interiorul careului şi a readus speranţele celor de la Viitorul în duelul cu Vitesse Arnhem. Drăguş nu a făcut cel mai bun meci posibil, însă golul din debutul reprizei secunde i-a oferit şansa unei reveniri care părea imposibilă la un moment dat.

Gol Drăguş în Vitesse – Viitorul 2-1 în Europa League. Drăguş, golgheter în Europa League

Jucătorul celor de la Viitorul a ajuns la patru goluri în această stagiune şi este pe locul cinci în clasamentul golgheterilor din Europa League. Drăguş a debutat spectaculos în noul sezon şi a reuşit să deschisă scorul în manşa tur a partidei tur cu Racing Luxemburg cu o execuţie superbă peste portarul advers. Golul atacantului avea să fie unul extrem de important, în condiţiile în care Viitorul nu a reuşit să marcheze pe teren propriu, iar partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

http://dai.ly/x6r8mv0

Denis Drăguş a continuat forma excelentă pe plan european şi în partida tur cu Vitesse Arnhem şi a reuşit să marcheze de două ori în faţa unui adversar de un cu totul al calibru. Puştiul minune al Academiei Gheorghe Hagi a deschis scorul în meciul de la Ovidiu în ultimele minute ale primei reprize cu o lovitură de cap în urma unei centrări venite din flancul stâng de la Houri. Drăguş şi-a continuat recitalul şi în repriza secundă şi a izbutit un nou gol, tot cu o lovitură de cap, după o minge trimisă de către Vlad Achim în spatele portarului de la Vitesse.

Fotbalistul promovat de Gh. Hagi la echipa de seniori a celor de la Viitorul pe când avea doar 16 ani este comparat cu Nicolae Dobrin, fostul mare jucător român. Drăguş evoluează în linia ofensivă şi este şi el născut la Piteşti la fel cum s-a întâmplat şi în cazul legendarului fotbalist.

Tags: