Fotbal intern

“Gregory Tade e atacant bun de play-out!”. Gigi Becali râde de ultimul transfer al lui Dinamo

13.11.2018 | 20:23
Gregory Tade e atacant bun de playout Gigi Becali rade de ultimul transfer al lui Dinamo

Gregory Tade a semnat cu Dinamo, fiind prezentat oficial chiar în cursul zilei de marţi. Şi tot în cursul respectivei zile au venit şi primele ironii la adresa atacantului, chiar de la fostul său patron, Gigi Becali.

Finanţatorul FCSB nu a ezitat să trimită “săgeţi” pentru atacantul francez, dar şi pentru dinamovişti, asigurându-i pe aceştia că nu vor prinde play-off-ul în acest sezon din Liga 1 Betano. “Am curaj să pun şi pariu pe chestia asta”, a plusat Becali.

Gregory Tade, ironizat de Gigi Becali. “I-am dat peste 100.000 de euro să scap de el!”

“Daaaa, ce bine a făcut Rednic că l-a adus! Extraordinar a făcut! Foarte bun atacant! Noi l-am avut! Mă gândesc, ca să scap de Țucudean, i-am dat 90 de mii cadou ca să plece. Lui Tade i-am dat 100 și ceva de mii ca să plece. Și uite Țucudean, e al doilea atacant din România după Gnohere. Poate face și Tade la fel. Eu zic că e foarte bun pentru play-out. E super atacant pentru play out. Dinamo s-a schimbat, a ajuns în prelungiri cu o echipă de Liga a treia înainte să îi bată ăia la penalty-uri mare performanță”, a fost declaraţia lui Becali la o televiziune de sport. 
Gregory Tade a jucat la FCSB în sezonul 2015-2016, fiind adus cu surle şi trâmbiţe, din postura de golgheter al campionatului, titlu obţinut cu CFR Cluj. A dezamăgit însă crunt, marcând doar patru goluri în 25 de partide, iar Becali a fost nevoit să-i rezilieze contractul. Din postura de jucător liber de contract a semnat acum cu Dinamo, fiind adus la dorinţa expresă a lui Mircea Rednic. Tade are acum 32 de ani.