Fotbal intern

Anamaria întăreşte Rapidul înainte de meciul cu Steaua

Rapid face transfer după transfer înaintea meciului de sîmbătă cu Steaua. Marian Rada îi are la dispoziţie, începînd de azi, pe Raul Costin, Alexandru Grigoraş şi Paulinho.  Toţi cei 3...
31.07.2013 | 14:16
Anamaria intareste Rapidul inainte de meciul cu Steaua

Rapid face transfer după transfer înaintea meciului de sîmbătă cu Steaua. Marian Rada îi are la dispoziţie, începînd de azi, pe Raul Costin, Alexandru Grigoraş şi Paulinho.  Toţi cei 3 jucători sunt impresariaţi de soţia antrenorului Stelei, Ana Maria Prodan. Impresara a postat pe facebook poze împreună cu jucătorii care au semnat pentru Rapid.

Grigoraş junior a semnat cu Rapid din postura de jucător liber

Fostul atacant al celor de la Pandurii, Alex Grigoraş a semnat un contract pe două sezoane şi va încasa 3.000 de euro pe lună.

Fiul antrenorului Petre Grigoraş s-a accidentat încă de la primul antrenament cu Rapid, după un clinci cu un coechipier. Grigoraş jr. a suferit o întindere la ligamente şi va lipsi de pe gazon aproximativ o lună.

Raul Costin a semnat pe 2 ani cu Rapid

Pe lîngă transferul lui Alex Grigoraş, oficialii rapidişti au bătut palma şi cu fostul mijlocaş al celor de la FC Vaslui, Raul Costin. Jucătorul de 28 de ani a semnat un contract pe 2 ani şi va întregi o linie de mijloc formată din Vali Negru, Tibi Bălan şi Emil Dică. În cei 4 ani petrecuţi la Vaslui, Raul Costin a evoluat în 113 meciuri în Liga 1.

Portughezul Paulinho a fost format de Maritimo Funchal

Fostul mijlocaş al celor de la Universitatea Cluj, Paulinho a completat „hattrick-ul” de transferuri reuşit de giuleşteni azi. Portughezul venit în România de la ciprioţii din liga a doua, Onisilos Sotira, a jucat în Liga 1 la Astra, Concordia Chiajna şi Universitatea Cluj. Paulinho a semnat şi el tot pe 2 ani cu giuleştenii.

Doman şi Martac au închis cvinta de transferuri 

Pe lîngă cele 3 transferuri reuşite de Ana Maria Prodan, Rapid a mai reuşit încă două transferuri. Giuleştenii au semnat şi cu Marius Martac şi Cătălin Doman. Fost la FC Argeş, mijlocaşul de 25 de ani, Doman a mai trecut şi pe la Khazar Lankaran şi a semnat pe 3 ani cu Rapid. Fundaşul dreapta Martac a venit sub formă de împrumut pentru un sezon de la Corona Braşov.