UPDATE / S-a DECIS! Miriuţă este noul antrenor al CFR-ului! A făcut deja primul transfer!

UPDATE 19:32 / "În proporţie de 99.9 la sută sînt antrenorul CFR-ului. Am început să negociez cu Paszkany acum trei zile. Nu-mi este teamă. Lotul este foarte bun. După Steaua, au cel mai bun...
23.12.2013 | 15:46
UPDATE  Sa DECIS Miriuta este noul antrenor al CFRului A facut deja primul transfer
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:32 / “În proporţie de 99.9 la sută sînt antrenorul CFR-ului. Am început să negociez cu Paszkany acum trei zile. Nu-mi este teamă. Lotul este foarte bun. După Steaua, au cel mai bun lot din România. Obiectivul este să cîştigăm cît mai multe meciuri, iar de la anul să iau campionatul. Trebuie să-i dau o ladă de şampanie domnului Ştefan că m-a lăsat să plec. A fost ca un frate mai mare pentru mine”, a spus Miriuţă la Dolcesport.

UPDATE 18:59 / CFR a reuşit să ajungă la un acord şi cu Gheorghe Ştefan, iar Miriuţă este oficial antrenorul CFR-ului. “Miriuţă este, în proporţie de 99 la sută, antrenorul CFR-ului. Dacă se va respecta ce am discutat cu Miriuţă prin telefon. Facem actele şi reziliem contractul pe cale amiabilă. Miriuţă va pleca la CFR împreună cu Aitor Monroy”, a spus Gheorghe Ştefan la DigiSport.

ADVERTISEMENT

UPDATE 13:56 / “Nu este, încă, nimic rezolvat. La telefon am discutat doar cu Mureşan. Aştept să am o întîlnire cu Paszkany. Miriuţă are contract cu Ceahlăul”, a spus Gheorghe Ştefan pentru FANATIK.

UPDATE 11:47“Nu sînt mulţumit, este cel mai slab sezon de cînd am preluat clubul. Dar, sper că vom ajunge la un nivel ridicat începînd cu noul an. Vom încerca să terminăm cît mai aproape de podium. Va fi greu să urcăm, pentru că nu depinde numai de noi. Un loc patru ar fi foarte bun pentru noi. Explicaţii concrete nu am pentru situaţia actuală. Echipa nu s-a schimbat radical faţă de cea care a intrat în grupele Ligii Campionilor. Lipsesc doar Sougou, Kapetanos şi Bastos. Am dorit un antrenor din generaţia tînără, care să aibă foame de rezultate. Obiectivul lui Miriuţă este să cîştige cît mai multe puncte şi, dacă se poate, locul patru. Nu s-a discutat ca Miriuţă să vină cu jucători de la Ceahlăul. Nu am spus niciodată că Grigoraş va fi noul Ferguson. Grigoraş va rămîne prietenul meu, uşa rămîne deschisă pentru el”, a spus Paszkany la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

UPDATE 18:30 / Surse din cadrul lui CFR Cluj au explicat pentru FANATIK că, aproape sigur, Vasile Miriuţă este noul antrenor al echipei. “S-au înţeles în proporţie de 99,99 la sută! Mai rămîne ca şefii clujenilor să se înţeleagă şi cu Gheorghe Ştefan şi actele vor fi semnate. El nu a avut cerinţe exagerate, dar ar vrea să aducă unul sau doi jucători de la Ceahlăul. Unul e sigur Marc, despre celălalt nu s-a discutat”, au explicat, pentru FANATIK, sursele menţionate.

Evoluţia CFR-ului din acest sezon i-a dezamăgit pe oficialii clubului care se pregătesc deja de schimbări majore în cadrul lotului şi nu numai. Aşa cum a declarat în nenumărate rînduri, conducerea este dispusă să se despartă de mai mulţi jucători, dar şi de antrenorul Petre Grigoraş.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului stiridesport.ro, fostul tehnician al Pandurilor ar putea rămîne fără slujbă în cursul zilei de astăzi, întrucît şefii din Gruia negociază cu Vasile Miriuţă, antrenorul revelaţiei turului, Ceahlăul Piatra Neamţ.

Antrenorul moldovenilor se află deja la Cluj pentru a purta o rundă de negocieri. Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al “galben-negrilor”, a confirmat că Vasile Miriuţă este cu un pas în Gruia: “M-a sunat şi mi-a zis că se duce să negocieze cu CFR. Nu mă opun nimănui care vrea să plece dacă îi este mai bine acolo. Are condiţii mai bune, dacă el doreşte să plece şi crede că îi este mai bine să plece, dar a mai avut oferte de la Oţelul, Dinamo şi CFR, dar i-am zis că aş vrea să rămînă turul acesta de campionat. Este un tip serios, munceşte şi îşi doreşte foarte mult să facă performanţă şi se supăr cînd nu cîştigî. Gelu Velici este jucătorul Ceahlăului, a avut hîrtie să plece pentru 50.000 de euro. Golubovic vrea să plece, dar i-am zis că îi dau drumul dacă vrea să plece, dar să aducă alt jucător la fel de bun ca el”, a declarat “Pinalti” la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Petre Grigoraş, actualul antrenor al lui CFR, a explicat că nu ştie, în acest moment, care este situaţia sa la echipa ardeleană: “Mai am contract cu CFR pînă în vară şi îmi place să cred că îl pot duce la capăt. Nu am ce să comentez mai mult, pentru că nu este o informaţie oficială. Pe mine nu m-a contactat nimeni de la club. Mă gîndesc că, în cazul în care iau o decizie în ceea ce priveşte postul meu, voi fi şi eu anunţat”.

ADVERTISEMENT