Fotbal international

Guizhou Hengfeng, decizie în legătură cu viitorul lui Dan Petrescu în China. Anunţul oficial

07.12.2018 | 14:30
Guizhou Hengfeng decizie in legatura cu viitorul lui Dan Petrescu in China Anuntul oficial

Mauro Pederzoli, CEO-ul clubului Guizhou Hengfeng, a luat o decizie în legătură cu viitorul lui Dan Petrescu la gruparea din China. Tehnicianul român a retrogradat împreună cu Guizhou în Liga a 2-a, dar asiaticii nu se gândesc să renunţe la serviciile acestuia.

Mauro Pederzoli susţine că doreşte ca Dan Petrescu să rămână pe banca tehnică a echipei Guizhou Hengfeng, deşi s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a reuşit să ţină formaţia în prima ligă din China. Deşi antrenorul român în vârstă de 50 de ani susţine că nu ştie foarte multe informaţii în legătură cu eşalonul secund, CEO-ul clubului Cuizhou Zhicheng a dezvăluit că vrea să formeze o echipă puternică, dar nu a stabilit un obiectiv.

Guizhou Hengfeng i-a decis viitorul lui Dan Petrescu

Noi vrem să mergem mai departe cu tehnicianul nostru, Dan Petrescu. Normal că a fost o mare dezamăgire că am retrogradat, dar se mai întâmplă în fotbal şi nu e doar vina antrenorului. El a venit după 11 etape, când aveam doar 4 puncte. Apoi a avut o medie de un punct pe meci. E devreme să spunem ce obiective vor fi și dacă vom încerca să promovăm imediat. Dar e clar că intenţionăm să facem o echipă cât mai puternică, împreună cu Dan“, a declarat Mauro Pederzoli pentru gsp.

Dan Petrescu în timpul unui meci jucat de Guizhou Hengfeng
Dan Petrescu în timpul unui meci jucat de Guizhou Hengfeng

Ce a declarat Dan Petrescu despre situaţia lui la Guizhou Hengfeng:

“Mai am contract cu ei pentru încă un an. Nu ştiu ce voi face, fiindcă nu cunosc prea bine divizia secundă din China. Când am plecat, eu am lăsat un program până la reunirea din 5 ianuarie. Nu prea am mai vorbit cu oamenii din conducerea clubului. Poate nu mă mai vor ei, poate plec eu, depinde de discuţiile care vor fi, de ce îşi doresc, dacă vor să atacăm direct promovarea.”

Tags: