Fotbal intern

Hagi, ajutor nesperat din partea Primăriei Constanţa! Consililul Local se implică la Viitorul

13.09.2018 | 22:25
Hagi ajutor nesperat din partea Primariei Constanta Consililul Local se implica la Viitorul
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi ar putea avea parte de un ajutor financiar nesperat din partea Primăriei Constanţa după mai mulţi ani în care s-a aflat în conflict cu autorităţile locale. Fostul mare internaţional român a primit o ofertă neaşteptată din partea lui Decebal Făgădău, cel care a anunţat că este dispus să ajute echipa şi chiar să transforme Farul în echipa a doua a clubului din Ovidiu dacă Hagi este dispus unei colaborări.

Eu vreau să fie cât mai multe echipe din Constanţa. Să ajung la un echilibru între Farul şi Viitorul. Acum să vă zic şi de Gică. El e un nebun frumos. Şi-a sacrificat timpul, averea, familia pentru proiectul lui. Eu am vorbit cu el, caută un partener pentru Viitorul, dar visul lui e să rămână cu Academia ca principală pepinieră. FC Farul poate să fie şi echipa a doua a Viitorul. Să facă un fel de parteneriat. Nu văd niciun fel de problemă. Prefer o creştere sănătoasă, un proiect clar, decât să mai trec vreodată prin ce-am trecut. Puneţi-vă în pielea mea. Să fiu primul primar care ajută – şi vorbind înainte şi cu Gică, să nu se supere, că pe Gică nu l-a ajutat nimeni! Şi după ce fac toate chestiile astea, să mă trezesc înjurat! Dar, domnule, nu vreţi să mă înjuraţi pe banii voştri? Deci, nu m-ar deranja dacă Farul ar mai rămâne încă un sezon în Liga 2. Nu văd nicio problemă în asta. Important e să văd o perspectivă clară! Aşadar, nu m-ar deranja să mai stăm un an în Liga 2. Prefer să văd o construcţie sănătoasă şi un viitor.”, a spus primarul din Constanţa într-un interviu acordat pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Hagi a primit o mână de ajutor din partea Primăriei Constanţa

Patronul celor de la Viitorul a anunţat în ultimele zile că aşteaptă un nou investitor alături de el şi că va încerca să atace grupele cupelor europene din următoarele sezoane cu Viitorul, club care a câştigat titlul de campioană în România în 2017.

Hagi, ajutor nesperat din partea Primăriei Constanţa!
Hagi, ajutor nesperat din partea Primăriei Constanţa!

Acesta este următorul pas. Grupele europene vor veni când o să am parteneri financiari. Vreau să vină oameni lângă mine și să ne luptăm pentru a fi cei mai buni, dacă va fi să se întâmple. Dacă nu, asta e, rămânem la ce facem acum. Vă aduc aminte că acum 9 ani, când am deschis Academia, am spus că obiectivul e acela de a crea jucători competitivi. Cred că am făcut cea ce trebuie. Sunt pe drumul care trebuie, merg pe drumul meu. Vreau să promovăm jucători care să facă față la nivel internațional”, sunt planurile lui Gheorghe Hagi la Viitorul Constanţa, dezvăluite în cadrul unei emisiuni de sport.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a creat în 2009 cel mai spectaculos centru de copii şi juniori din România şi a reuşit să promovări succesive cu Viitorul până în Liga 1 Betano. Echipa condusă de fostul mare decar al echipei naţionale a României avea să câştige titlul de campioană în 2017 şi a fost la un pas de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, dar a pierdut dramatic o dublă manşă cu formaţia cipriotă Apoel Nicosia.