Fotbal intern

Hagi, disperat. ”Suntem nişte gâze! Îşi fac jocurile şi împart România”

18.04.2018 | 18:32
Hagi disperat Suntem niste gaze Isi fac jocurile si impart Romania
ADVERTISEMENT

Gică Hagi pare că începe să se sature de România! ”Regele” nu mai suportă ”nepotismele” din politica românească și se declară sătul și de taxele plătite către stat! Hagi este disperat de politicienii care îi consideră pe români “niște gâze” și își văd doar interesul propriu.

“Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepție. Nu se poate așa ceva… Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine și nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să creezi sportivi care să lupte cu adevărat și eficient pentru tine, pentru țară. Aici este cea mai mare problemă – cine ne conduce nu are, de fapt, noțiunea de mândrie națională și a construi oameni care să ducă acest brand de țară.

ADVERTISEMENT

Hagi, disperat pe politicieni! “Eu plătesc 72% pe fiecare angajat”

Noi ceilalți suntem niște gâze. Oamenii de acolo, de sus, așa ne privesc – ca pe niște gâze. În rest își fac ei jocurile lor, își împart România cum doresc, au dat-o… Iar noi… noi nu mai contăm – cel puțin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva, și când se face… Vine cineva și strigă faptul că sunt prea mulți bani și așa mai departe. Statul finanțează politic doar pe-ai lor”, a spus Gică Hagi pentru Wall-Street.ro.

Apoi, fostul mare fotbalist român a criticat în termeni duri și schimbările fiscale din ultima perioadă. “Eu plătesc 72% pe fiecare angajat, din luna februarie a anului acestuia. Este enorm. Pe orice salariat. Și primă dacă dau, tot 72% dau către stat…păi ce-i asta?”, a menționat Hagi.

ADVERTISEMENT

În încheiere, Hagi a ținut să le transmită un mesaj românilor: “Eu m-am săturat de can-can-uri și de toate, deci nu mai pot! Vreau să construiesc pentru România, așa cum toți ar trebui să facem! Hai să trecem la treabă, hai să muncim, hai să formăm – formarea înseamnă educație, școală!”

Tags: